Scz man dar nu cred ca mai ai vreo sansa scuze pentru raspunsul prea la obiect nu ma astept la vreo funda
Ce dragut vorbesti despre ea . Mai rar baieti ca tine. Dar din pacate parerea mea e ca nu e chiar un inger cum o consideri tu. Eu vad ca-i cam dau cornitele. Nu prea te merita. Daca te merita era sincera si iti spunea clar ca nu simte nimic pentru tine inainte ca tu sa te apropii asa mult de ea. Mi se pare genul de fata care cucereste si zboara si tu ai nevoie de cineva mai bun. Incearca sa nu o mai cauti si sa nu te mai gandesti asa mult la ea. Vei gasi o fata care sa aiba nevoie de dragostea ta si care iti va raspunde cu aceeasi dragoste.
Cel mai mult doare ca ea nu simte sentiment fata de mine dar nici sa ma piarda nu vrea.Mi-a spus ca sunt cel mai dragut, cel mai gingas din toti baietii pe care i-a avut, insa nu simte nimic.Cum sa inteleg? Cum poti sa te opresti? Adevarat se spunea,ca dragostea e toata numai suspine si lacrimi,rabdare si nerabdare...
Inteleg,e un copil, dar am nevoie de ea, vreau sa-i ofer inima mea si tot ce bate in ea...
"Ea mi-a spus ca stia deja ca nu mai simte nimic pentru mine dar a iesit sa se vada cu mine din motiv ca i-a fost frica caci daca imi spunea pe net ca nu mai simte, nu aveam sa ne mai vedem vreodata."
Nu inteleg nu a vrut sa spuna pentru ca ii era teama ca n-o sa mai va vedetii? Gandeste la asta...
Poate ar trebui sa-i arati ca nu depinzi de ea si indiferent daca ramane sau nu cu tine tu vei fi fericit. E adevarat ca nu la fel ca si cum ati fi impreuna dar poti s aii spui ca vei suferi o perioada dupa care te vei reface. Intreab-o ce vrea si spune-i sa faca o alegere. Oricare ar fi aceasta, respesct-o si incearca sa vezi partea buna din ea.
Pai din cate vad nu stie sa te aprecieze si nu se merita sa te zbati pentru ea, mai ales atata timp cat nu a avut curajul sa iti spuna mai devreme ca nu simte nimic pentru tine si s-a mai si intalnit cu tine ca sa-ti de-a sperante sa iti faca mai mult rau.iti sugerez sa cauti alta fata, sunt multe care chiar se numesc ingeri si ar aprecia caracterul tau de baiat care il gasesti mai rar in ziua de astazi
Da...e trist. dar eu zic ca ar trebui sa o uiti si sa iti gasesti pe altcineva daca ea nu mai vrea sa incercati...si daca nu simte nimic pentru tine
Eu cred ca poate ea este indecisa, poate ca i-a displacut ceva si nu iti poate spune direct.Frumos din partea ta ca simti asta, chiar daca nu credeai ca se va intampla sa te indragostesti de ea. Eu cred ca merita sa mai incerci.