| ionela_4114 a întrebat:

Buna va rog sa-mi dati un sfat nu stiu ce sa fac m-am indragostit de un baiat care de 3 ani sta cu o fata acum recent s-au despartit ne desparte doar300 de km el imi zice ca ma vrea si k vrea sa fiu al lui si eu vreau asta dar nu stiu ce sa zic mi se pare k nu e prea sigur de ce vrea de la viata as da orice sa fie almeu dar e cam greu ce pot face astept sfaturile voastre pup

Răspuns Câştigător
| cami_5130 a răspuns:

Mlm da cele mai bune sfaturi happy
serios asculta`l/`o
iubeste`l daca chiar asa de mult tii la pers respectiva nu te lasawinking
trage cat poti de tare
hai
nu te lasa in fine in viata nu trebuie sa te lasi oricat de multe greutati intalnesti [usor de zis greu de facuthee hee] eu zic sa-l cauzti si sa continui cu el
sa fi avut si prietena ce daca?
baga`te acolo pst ea.numai daca ATENTIE si el iti acorda atentie altfeellll...thinking

6 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, draga mea cind iubesti pe cineva nu distanta conteaza, poti face multe sa-ti atingi scopul, dar asta depinde numai de tine; Numai tu esti in masura sa hotarasti ce vei face, daca tu consideri ca se merita este ok, dar ai grija sa nu te inseli; Il cunosti atat de bine incit poti zice ca este in regula cu el! Stai si analizeaza lucrul asta inainte de a face pasul decisiv, stiu la inceput par toate in roz, dar pe urma ce ai sa faci? Fa ceea ce iti dicteaza inima, esti singura care poate decide.Bafta si mult noroc.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dece sa dai orice ca sa fie al tau? Asa repede? Cati ani ai? Ai vreo idee generala, asa... despre relatiile dintre sexe?, sau arzi.asa, sa te stranga simpatia in brate? Distanta, experienta, crezi ca nu conteaza deloc?! Mare, Mare Atentie, sa nu plangi si sa ne scrii peste o luna ca... Grabeste-te incet! Vezi intai daca si ce are, (daca are pentru tine! - si nu vrea cumva s-o faca geloasa pe fosta!) pentru tine, si apoi analizezi si hotarasti!

assiris
| assiris a răspuns:

Ce inseamna pentru tine ca te-ai indragostit? El vrea sa fii a lui, ce inseamna asta de fapt? Pentru cit timp? Pentru o noapte? Pentru mai mult timp?

| ionela_4114 explică:

Deci spiho nu are cum sa o faca geloasa pe fosta eu cand eram cu el ink nu era despartit de ea acum am plecat de acolo si dupa 3 zile s-au despartit nu stiu ce sa zic sunt confuza nu stiu ce sa fac nu pot lua o decizie e greu...

| Andreea_1443 a răspuns:

Pai, daca tu spui ca a avut o relatie cu o fata de 3 ani, scuza-ma dar 3 ani inseamna ceva, nu sunt 3 zile! si ai spus ca s-au despartit recent, gandeste-te ca se pot impacawinking! Poate ca te vrea, vrea sa fi a lui.in pat... dar daca el dupa ce te va avea(daca te va aia)se va intoarce la fosta? ...atunci ce vei face draga mea? ...si psiho are drepatewinking...sa faci ORICE pentru un baiat? NUuu! dar el ar face ORICE pentru tine? gandeste-te bine inainte sa faci un pas(poate gresit sau poate corect)desi... Dar tu gandeste-te! bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai langa el i ajutal cand are nevoie de tine, acum nu mmai are prietena, i e un mod sa te apropi de el, si mai lasi sa treaca timpu, un pic, si tea apropi si mai mult, intelegi ce vreau sa spun, pana sa ajungeti oa un sarut, si de acolo incepe totul. te pup.sunt o fata.:*:*:*:*:*:*: