| gulu12 a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti daca este bine s-au nu! intr-o zi la scoala i-am spus unei colege ca-mi place de cineva dupa care ea i-a spus celei mai bune prietene ca-mi place de cineva.A doua zi,baiatul(Ahmed) este numele lui, de care imi place putin happy, la ora de franceza cele Ahmed le tot intreba pe cele 2 fete care este secretul.ele la un momendat i-au spu ca-mi place de el.La ora de desen Ahmed m-a intrebat daca imi place de el, eu l-am intrebat de unde stie acest secret! El mi-a spus ca cele 2fete i-au spus. Dupa care m-am dus la ele si le-am intrebat de ce i-a spus secretul lui,ele mi-au raspuns ca le sacaiau la ora de franceza.dar ele lau intrebat pe el daca ma place,el a zis ca da. dupa,el a venit la mine si m-a intrebat daca vrem sa fim iubiti happy,eu nu i-am spus nimid, dupa el ma inbratisat, iar o colega ne-a spus "CASA DE PIATRA" happy.A 3 zi o colega l-a intrebat daca ma place (aproape toata clasa stia),el i-a spus ca da.Dupa i-am spus la o prietena ca sunt cu Ahmed, ia mi-a raspuns ca nu este adevarat, ca ea este cu el. Dupa ea s-a dus la Ahmed si l-a intrebat cu cine este este. Ahmed a zis ca este cu ea.Asta m-a intristat, asa ca m-am dus la cele 2 fete calora le-am zis prima data secretul,si le-am intrebat de ce m-au mintit ele mi-au spus ca au zis asa ca sa nu plang. Apatra zi,la ora de romana,m-a intrebat Ahmed daca il plac si mi-a spus sa-i zic sincer,eu i-am zis ca da,si el mi-a spus ca si el ma place,dar mi-a spus ca o sa fie cu mine cand incepem scoala, ca el oricum o sa se desparta de prietena lui, el asta mi-a spus.Ar merita sa fiu cu el? va rog sa-mi spuneti! dau funda!

Răspuns Câştigător
| NuImiSpunNumele a răspuns:

Nu merita. Fiindca,dupa cate am citit imi da impresia ca isi bate joc de tine,si nu numai de tine,ci si de alte fete.
Baiatul este nehotarat,poate ca este frumos,si-a luat-o in cap de la prea multa frumusete.
Eu spun, ca dupa ce incepeti scoala, sau si acum daca ai id-ul lui, nr de tel, facebook-ul.Sa vorbesti cu el si sa ii explici, situatia.Ca ai un fel de atractie fata de el, spune-i ca vrei sa fi prietena lui, si tot ce simti.
Cred ca este mult mai bine sa faci chestia asta.
Te pup, si ai grija in continuare, baiatul cred ca are inclinatie inspre vagabontie.

3 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Nu ar merita in orice caz sa fi cu el. Incearca sa fi cat mai indiferenta. Te cam joaca cum vreahappy. Daca o lasa pe fata aia pentru tine asa te va lasa si pe tine pentru alta fata si asa mai departe. Bafta!

| mary1maria a răspuns:

In primul rand trebuie sa ii spui c a dupa acea intamplare nefericita nu mai ai deplina incredere in el si sa iti demonstreze ca te place cu adevarat. Daca iese bine, poti fi cu el.