| Elisa1290 a întrebat:

Va rog sa nu judecati si daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog sa o faceti. Am o " relatie" cu un barbat insurat. Mi-a spus ca ceva lipseste in casnicia lui de ceva vreme si m-a gasit pe mine. Nu stie ce lipseste, mi-a spus ca ii e frica sa nu ne indragostim. A spus ca sunt singura cu care a inselat. Imi scrie, ma suna aproape mereu. As putea sa il cred? Sau sunt doar minciuni?

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai mult ca sigur sunt doar minciuni, nu cred ca e prima data cand inseala, doar te vrajeste, mai bine ar inceta sa te minta, daca tu simti ca te minte nu mai sta cu el.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ce conteaza daca il crezi sau nu? Ti-a spus destul de clar ca te vrea doar pentru sex si ca ideea de a te tratat ca pe o partenera si de a te iubi il sperie. Asta inseamna ca isi va pastra casnicia, indiferent de ce se intampla. Daca relatia voastra se va reduce doar la sex, te va pastra si pe tine pentru acest scop. daca are impresia ca relatia voastra depaseste simpla descarcare fizica si ii pune in pericol casnicia, te va abandona si va cauta o femeie de la care sa poata obtine sex fara pericole. Atata timp cat tu te multumesti cu firmiturile celeilalte femei si accepti sa fii folosita doar pentru sex, nu e nici o problema (banuiesc ca nu ai ezitari de tip moral sau religios).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare unul care nu e insurat nu te atrage? Oare numai cineva care clar nu da un scuipat pe tine si te foloseste doar ca pe o bucata de carne in care sa-si bage p*l@ e interesant? Numai la asemenea gand te umezesti tu intre picioruse? Tu si marea majoritate... Dupa aia mai intrebati "de ce toti barbatii sunt porci" sau "unde sunt aia buni" si alte fite de astea? Ce sa fie de judecat cand tocmai ai spus exact ce vrei si care e situatia? Vrei si cu p*l@-n c*r si cu sufletu-n rai. Tu iti dai seama macar ce vrei? Vrei doar complicatii de dragul a ce? Sa iti umfli tu orgoliul ca de fapt nu te intereseaza unul pe care nu l-ar fi luat nici una? Vrei doar unul care e deja "dovedit"? Nu vezi oare cat de proasta esti? Vai si-amar de capul vostru, parca sunteti angajatorul ala care nu angajeaza decat "tineri si cu experienta". La m*13 iti zic eu, fara sa te cunosc.

Răspuns utilizator avertizat