anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog sa nu ma mai criticati ca am treaba cu un barbat casatorit, si nu mai ziceti ca eu l-am provocat. pentru ca nu e deloc asa, eu sunt o fata chiar timida, nu-mi place sa ma dau in spectacol. inainte cand il vedeam, nici macar nu-l priveam, si el chiar intrebare "ce e fata asta asa timida?"de fiecare data cand vorbea cu mine, ii dadeam numai raspunsuri scurte, pana a fost sa se intample. asta e acum, nu mai pot da timpul inapoi, dar nici macar nu regret. poate ca mai tarziu voi regreta dar acum.accept situatia. credeti ca este in defavoarea mea aceasta timiditate?

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu vrei sa divorteze...atunci de ce stai cu el, ca te **** bine?!

Timida on my ass...Ce conteaza timiditatea in a vorbi daca nu ti-e pic de rusine ca spargi casa unei femei nevinovate.

Mai bine ia-l de sot, ca sa scape de el cu totul.Va potriviti, 2 scursuri fara constiinta si fara Dumnezeu.

Si mai lauda-te pe site ca nu iti pare rau si apoi mai cere sfaturi, inteligenta lui peste.

| anaid a răspuns:

Nu va inteleg.sincer.de ce o condamna toata lumea? Singurul vinovat e el. daca nu era ea era alta si tot era.se vede clar ca nu isi iubeste sotia.

| NoSmile a răspuns:

Nu sunt genu, care umbla cu decolteuri, cu burtik si fundu p-afara.

| NoSmile a răspuns:

Chiar nu vreau sa distrug o familie, nu vreau sa divorteze.

Răspuns utilizator avertizat
| ilegale a răspuns:

Copila tu esti nebuna? Eu cred ca tu nu iti dau seama de gravitatea situatie. Ce conteaza ca nu iti arati burta si decolteul? Ai distrus o familie! Se pare ca totusi lui i-ai aratat ce aveai ca nu iti pare rau **** prea bine ah?
Nu stiu ce cauti pe planeta asta, ia-ti timiditatea si sentimentele tale de curva ( ca asta esti) si zboara! Ai distrus o familie si vad ca nu iti pasa!

| lovemylifebaby a răspuns:

Daca esti asa timida si plina de sentimente, scorpia naibii cum poti distruge o familie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce s-a intamplat? ca nu inteleg? daca esti timida, sa inteleg ca mergand te-ai impiedicat si ai cazut cumva drept inn...tr-a lui? iar el ce-a facut? a zis; ups? baaa ce intamplare.numa mie nu mi se intampla din astea.norocosilor.