Nu trebuie sa fi jenat, nu conteaza prea mult cat are cand e "mort" conteaza cat are in erectie, nu-ti mai face griji din astea ca totul e ok...
Buna! pai este normal sa nu fie in erectie tot timpul.Nu prea ai ce face...cu varsta o sa isi schimbe dimensiunile nu te preocupa.Cum zici ca dormi la prieteni trage cu ochiul la ei sa vezi ca sunt in aceeasi situatie.stai linistit nu te va arata nimeni cu degetul.Bafta!
Am si eu un frate de 14 ani, si el are cam tot dimensiunile asteaa. Si eu eram la fel la 14 ani. Acum am 17 si am penisul de 18 cm in erectie si 10-11 flasc. O sa cresti, stai linistit!
Vrei sa iti creasca, nu? Leaga-l de cap cu o funie, apoi leaga funie de clanta usii (usa trebuie sa fie larg deschisa), iar dupa aceea, tranteste cat poti de tare usa. Repeta manevra de cate ori crezi ca e necesar. Bafta!
Stai linistit, esti un baiat normal si norocos. N-ai nici un motiv sa te simti jenat.
H nu ai ce sa faci acesta it este organismul nu te teme nu e nici o problema.
Trage de ea dimineata si seara . Frate ai 14 ani cat ai vrea sa o ai? de 20? ai rabdare ca o sa-ti creasca daca nu cum iti ziceam trage de ea ca o sa creasca
Mutubal întreabă: