Mai exact sa si impresionezi nu stiu abordeazo invit-o la o intalnire suc.ceva...si la strand ca e vara
flirteaza cu ea zambestei fa-i complimente si o poti saruta prin surpridere.multe fete nici nu-ti mai dau un raspuns de da doar prin gesturi.depinde daca te respinge poate nu te place.dar sa nu-ti faaci nici sperante prea mari si apoi sa fii dezamagit
Pai,depinde si cum arati.Sunt fata si iti voi spune ce cred unele fete.
1. Urasc sa te dai mare.
2. Sa nu asculti manele.
3. Sa nu fii rusinos, sa fii tare.
4. Sa fii foarte amuzant.
5. Sa o cuceresti cu o floare,cu glume sau de ce nu,si cu o plimbare.
Fii si tu mai ferm,cere`i ID, cunoasteti`va.Dar un sfat: Sa nu te daiu mare cu diferite chestii:
- Ca nu mai esti virgin.
- Ca ai o gagica frumoasa.
- Ca stii ce`i aia dragoste.
Sa nu te dai mare asta e cel mai important, si ofera-i atentie numai ei!
Dar depinde si cati ani ai. Dragostea vine de la 14 ani. ba chiar 16 in sus!
Si sa nu fii copilaros.
Pwp
Pei cea mai simpla cale e sa vb cu ea, fata in fata, sa fiti singuri evident, si sa ii spui ce vrei si dc adica sa ii spui sentimentele tale.
succes! :*
Pai...nu stiu; trebuie sa te apropii de ea,mai intai sa fiti foarte buni prieteni si sa aiba incredere in tine,sa faci glume(dar nu nesarate,unele finute)sa te imbraci cool(cele mai multe fete apreciaza aspectul fizic) stai cat mai mult cu ea,radeti,vorbiti despre orice,apoi usor-usor ii bati apropouri,o iei in brate,o pupi pe obraz, apoi o inviti undeva intr-un parc ceva(izolat de lume) si acolo te apropii usor si incerci sa o saruti, daca nu vrea mai incerci peste 1 luna, trebuie sa ai rabdare:* FUNDA?
Nu cred ca Skillz a dat un rapsuns foarte bun
Pai cum stau lucrurile: cere-i adresa de mess
invit-o la un suc sau la o plimbare
incearca sa vezi ce-i place si sa faceti lucruri frumoase impreuna
atunci ea isi va da seama ca va potriviti
si intemeiati o relatie
:*
fundita? te roggG
Afla cat mai multe lucruri despre ea vb cu ea pe mess, invit-o in oras vorbeste frumos cu ea incet incet te vei apropia de ea si vei vedea daca si ea te place ma gandeam ca poti sa o inviti intr-un loc frumos unde sa fiti doar voi doi si acolo o poti intreba daca vrea sa fie iubita ta BAFTA