| vivi85 a întrebat:

va rog spuneti-mi si mie cum se trateaza indiferenta? specific faptul ca sunt maritata de 3 ani, avem un copil de 3 ani, dar ne cunoastem de aproape 9 ani.in primi 3 ani era totul frumos dar de vreo 6 ani nu mai simt iubirea aceea din partea lui deoarece ma face sa ma simt invizibila, nu mai primesc nimic din partea lui nici macar in zilele speciale, nu mai discuta cu mine, daca vreau sa aflu ce face el azi trebuie doar sa ma duc la soacramea si-mi spune tot ce face sau unde s-a dus... precizes faptul ca stam cu ai lui in curte dar separat de ei. Daca il intreb anumite lucruri i se pare ca nu trebuie sa-mi dea mie socoteala pentru tot ce face el. Ma face sa ma simt folosita, de parca as fi o femeie platita sa aiba grija de fata noastra, sa-i fac mancare sa-i fac curatenie sa fac totul fara sa-i cer ajutorul cat de putin sau explicatii.Nu m-a inselat niciodata si nu are problema cu bautura. Eu cred ca el nu realizeaza inca ca eu sunt sotia lui, ca are un copil si trebuie sa fim o familie si sentimental nu doar de formalitate.Cred ca inca nu sa maturizat deoarece, il vad cum tanjeste dupa libertatea ce o are un adolescent care face ce vrea, cand vrea si nu da explicatii nimanui, cand vine de la servici se baga la calculator si sta toata ziua, dabia iese cand il chem la masa.Deasta zic ca nu mai suport indiferenta asta ca si cu el si fara el tot singura sunt, asa ma simt. In afara de faptul ca se duce la servici si-mi da bani in casa pentru a intretine familia toata luna, nu face nimic altceva in ajutorul meu sa ma simt iubita, rasfatata.Nu stiu ce sa ma mai fac. Oare cer eu prea mult atunci cand vreau sa stiu si eu de el, cand ii cer socoteala uneori de ce mama lui stie tot ce ar trebui sa stiu eu ca sotie a lui, oare il preses cand ii spun ca-mi doresc si eu sa fiu imbratisata cand pleaca si vine de la munca, ca-l astept si eu macar cu o ciocolata de ziua mea sau fetitei, ca mi-as dori sa mi se ia si mie apararea atunci cand ma cert cu ai lui, sau macar sa intervina in vreun fel? Sincer nu mai stiu daca asta este iubire, daca se poate numi iubire? poti iubi asa in felul asta cu atata indiferenta? Poate exista atata orgoliu incat sa nu-ti permiti sa faci unele mici gesturi de tandrete? Va rog ast raspunsurile voastre! ARATATI-MI CALEA! SI NU UITATI NICIODATA: SINGURATATEA ESTE CEA MAI GREA IN DOI!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,cele mai multe femei trec prin asta si cele mai multe se refugiaza in dragostea oferita de copiii pe care-i cresc sau isi cauta un amant(ceea ce nu e cazul tau).Tu inca iti iubesti sotul, cu toate ca el te trateaza cu atata indiferenta.Sotul tau e sigur de tine,stie ca-l iubesti,te stie pazita bine(locuiesti cu socrii),ti-a facut si un copil sa ai ocupatie,financiar te asigura in fiecare luna, de ce sa-si faca griji? Din punctul lui de vedere nu-ti mai trebuie nimic, totul e ok.Nu are nici cea mai mica idee ce inseamna familie si cum poti fii fericit prin familie.El,inca viseaza la vremurile cand era liber,neinsurat.Ei,draga mea, trebuie sa-l faci sa te VADA din nou, sa devii din nou acea fata de care s-a indragostit acum 9 ani.Nu-i fa reprosuri,nu-i spune nimic, cu cat il toci mai mult la cap, cu atat il indepartezi mai mult.Acum,uite ce sa faci. Daca te-ai ingrasat,slabeste,e una din cauzele pentru care barbatii inceteaza sa se apropie de nevestele lor. Daca esti neingrijita,nepieptanata, imbracata mai rau, schimba-te.Fa-te frumoasa.Inainte sa te bagi in pat,pune-ti o camasuta de noapte mai stravezie(daca n-ai,e bun si un tricou scurt),dimineata,nu te trezi inaintea lui,lasa-l sa se scoale, sa se pregateasca de plecare si cand e pe picior de plecare, alearga sa-l saruti tu.Zambeste-i,nu vorbi decat strictul necesar, du copilul la culcare si du-te imbracata sumar sa stai cu el la calculator. Daca-ti spune sa pleci, pune-ti un scaun aproape si incepe sa-ti mangai picioarele ca si cum ti le-ar mangaia el.Si nu vorbi.Va intelege mesajul, pana la urma se va apropia.Fii vesela,in general,cauta bancuri pe net daca nu stii si spune-i-le cand sunteti la masa.Fa-l sa rada,nu-i declara sus si tare ca-l iubesti, creeaza-i o confuzie in legatura cu asta, zambeste si raspunde "poate" daca te-ntreaba daca il iubesti.Incet,cu rabdare si inteligenta, iti vei recuceri sotul.Tu atat sa ai in minte, ce l-a atras la tine acum 9 ani. Daca l-a atras atunci, il va atrage si acum.Iesiti cu copilul impreuna in lume,sa fiti frumoase,sa se mandreasca cu voi, nu sta de vorba prea mult cu lumea din jur, nu du vorba si ai sa vezi ce sot ai.Cred ca ai lasat anii sa curga prea mult, acum trebuie sa lupti sa ti-l aduci inapoi.Mult noroc!

5 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Mai, de unde sa stim noi ce s-a intamplat cu el, du-te la el si intreaba-l! Go!

| Jack a răspuns:

Nu am citit tot ca nu prea avea rost sa citesc prostioarele inutilebatting eyelashes:*! Eu am 17 ani tu ai mai multibatting eyelashes! Si totusi fff slabuta gandire ai sincerhee heeda rau de tot :*! Te invat o chestie desi o sa ma contrzici da nu ma intere happy Nu m-a inselat niciodata? raised eyebrowsraised eyebrowsraised eyebrows mai fetito happy tu pe ce lume traiestihee hee? de unde esti tu asa sigura ca nu te-a inselat niciodatarolling on the floor? sa nu mai spui asta niciodata ca o sa rada lumea de tinebatting eyelashes! esti tu asa sigura ca no mers si el la femei vreodata happy? Eu as putea sa-mi pun casa in joc ca macar o singura data ca orice barbat a mai facut si el asa ceva laughingaltfelhee hee ii cam slabut rolling on the floor! Normal ca tu nu o sa stii chestiile astea ca u ii prostut sa afli tuhee hee. Toata lumea mai face din asteahee heeda intr-adevar nu zic ca traeste cu cineva in paralel, aia intr-adevar ar fi o problema happy! In al doilea rand daca ai un copil de 3 ani ins ca ar trebui sa fi destul de maturahee hee iar tu intri pe un site de adolescenti sa ceri sfaturihee hee? Ne intrebi cum se trateaza indiferenta happy? pe deoparte nu-i rau ca te-ai informat si ai incercat sa gasesti raspunsul la intrebarehee hee desi la varsta ta ar trebui sa ai destula experienta de viata sa stii sa treci prin asa ceva tongue.Sincer tu te plangi de elhee hee da eu vad marea parte din vina la tine tongue tu vrei sa fi sotia iubitoare care isi asteapta cuminte sotu tandru obosit de la servici happy family toate frumoasehee hee sa fie atractie mare etchee hee? Tu trebuie sa'l atragi cat mai mult ca el sa te vrea ca inainte tongue si nu prin lumanari si trandete smug tu trebuie sa-l faci sa te vrea calumea tongue,Nu stiai caci cu cat devine el mai indiferent cu atat il vei dori mai mult?tongue chestiaasta o stie toata lumea tongue! Ia incearca si tu sa fi ma idistanta cu el,mai misterioasa sa-l faci sa se gandeasca un pic la tine,poate si umpicut gelosbatting eyelashes,inca i o problema e ca atunci cand o persoana poate avea preea usor chiar pe tava alta persoana,deja intervine monotoniatongue! Nu mai fi asa visatoare :p si fa ceva orice :p, numai sa indrepti situatia tongue ca altfel nu ajungi departe, fi si tu mai indiferenta etcbatting eyelashes FARA SA ITI FIE FRICA CA DACA SI TU VEI FI INDIFERENTA EL NU V_A RASPUNE CA SI TN SI V-A STRICA RELATIA! Hai bafta happy o sa te superi pe mine poate dar gandeste-te bine la ce ti-am spus si gredema ca daca incerci sa faci cate un pic din ce te-am sfatuit bine asta in felul tau tongue o sa ai poate ceva rezultate:p acum depinde si cum aplici tongue! baftahappy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara dar daca a ramas ''baiatul mamii'' trebuie sa vb serios cu el,ba barbate! ori cu mata ori cu mine? daca nu se mai poate baga sora mea divort ca o fi o raza de soare si pentru tine, decat sa te imbolnavesti aiurea, suferi 2-5-8 luni dar tot o sa-ti gasesti perechea potrivita, asta e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jack,se vede ca ai acelasi caracter ca al sotului celei care a postat intrebarea,nesimtit! ce sti tu ce este familia? auzi la el sa-l atraga si sa-l faca gelos,tu n-ai citit ca ala ai spune lui maica-sa tot ce se intampla in casa? daca i-ar da motive de gelozie fi sigur ca mama soacra s-ar muta la ei, un copil da sfaturi de casnicie, bleaahhh

| xblumix a răspuns:

Mai femeie tie iti trebuie un hobbylaughing) ce p**a mea mai vrei sa iti faca sa te resfetze nu tie de ajuns un copil sau vr sa faci si pentru socrata rolling on the floor)