| VAPLACE a întrebat:

Buna. Va rog urgent. Prietena mea vrea sa se culce cu iubitul ei. Si mi-e teama pentru ea. Daca se intampla ceva. Ea e singura acasa si vor sta la ea. Si ea a zis ca nu e nimic nu fac sex sau ceva. Si vreau sa o protejez da nu stiu cum. Ce sa fac? Sa vin la ei si sa stau in alt dormitor sa ii urmaresc. Ce sa fac sincer sunt disperata?

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai ce face decat sa dormi bine in patul tau, nu esti detectiv.

| Cosmiinna a răspuns:

Doamne calmează-te până la urmă e viaţa ei şi nu tu hotărăşti pentru ea. Înţeleg că îţi faci griji dar asta nu înseamnă că dacă se iubeşte cu prietenul ei se va întâmpla ceva rău. Eu zic să fi alături de ea, la bine şi la rău. Să îi respecţi deciziile că doar e prietena ta şi trebuie să ai încredere in ea. baftă

| Sabyynna a răspuns:

Deci: daca tu ai 12 ani presupun ca si prietena ta are cel mult 14. E o prostie dca vrea sa se culce cu el, dar e decizia ei si nu ar trebui sa te bagi deloc. Eventula spune-i ca e o greseala si daca ea nu te crede culca-te la tine in pat si las-o sa-si vada de viata ei pentru ca ea va regreta. Si daca va indrazni vreodata sa iti zica "de ce nu m-ai oprit" sa-i zici ca tu ai incercat dar ea era prea surda si oarba ca sa auda si vada astawinking.

| shadow72 a răspuns (pentru Sabyynna):

Surioara mea tu regreti ca ti-ai inceput viata sexuala?

| Sabyynna a răspuns (pentru shadow72):

Eu nu mi-am inceput viata sexuala tongue.

Si atunci de unde stii ca o sa regrete aia? eu nu am auzit pe niciuna sa se planga ca si-a inceput viata sexuala decat daca a ramas gravida din prima.
daca aia doi se protejeaza ce treaba are.sunt de acord ca nu trebuie sa 13 ani dar totusi nu mai spuneti ca o sa regrete ca nua veti de unde sa stiti.se poate ca prietena ei sa ii sugereze sa o inceapa la 16 ani si o asculta iar cand icnepe observa cat de mult ii place si o ia la injuraturi ca nu a lasat-o sa o faca mai devreme

Hai ca te invat eu ce sa faci.te dai in vorba cu ei si le spui ca ai vorbit azi cu un baiat pe mes si din vorba in vorba se plangea ca si-a inceput viata sexuala la 13-15 ani si acum mu mai creste deloc si are si alte probleme(nu stiu mai inventezi si tu).asa ii mai sperii.chestia e ca daca ei vor sa faca sex nu o sa poti sa o protejezi mereu pe prietena ta
te descurci tu esti fata desteapta
Sexul e placut dar sa va protejati-SFAT PENTRU TOTI

Poate sa regrete. Daca e mica poate sa nu se mai dezvolte in mod normal. Sau daca fata tine foarte mult la virginitatea ei si se culca cu un baiat doar ca sa ii arate cat il iubeste, apoi el o paraseste nu crezi ca va regreta? Deasemenea daca e crede ca el chiar o iubeste si apoi el o paraseste si ea isi da seama ca el a fost cu ea pe intere3s nu crezi ca va regreta? Rar un baiat regreta ca si-a inceput viata sexuala cu cineva, dar o fata mai poate si sa regretewinking.

Eu am refer la fetele destepte care stiu sa cantareasca lucrurile, fetele care se culca cu unu dupa ce a stat 1 luna cu ele nu merita sa se planga(eu le-am facut catorva asa). fata sta de 2 ani cu gagicasu, nu e pe interes ala.eus tau cu fata mea de 1 an si 3 luni si e virgina, am lasat-o ca pe ea pentru e desteapta dar daca ar incepe viata sexuala cu mine crezi ca as lasao? ma gandesc ca pe saitu asta sunt persoane rationale nu toate jumatatile de creier

Nu citisem ca sunt impreuna de 2 ani tongue. Daca sunt impreuna de atata timp sa faca ce vor, dar la 13 ani e micuta.

E..cred ca nici ciclul nu i-a venit deci...eu spun ca e bine pentru baieti cu fetite din astea mici care incep de la 13 ani

E bine ca aveti garantia ca nu o lasati gravida, dar va asigur eu ca pentru ea nu e. O sa ii afecteze cresterea, fie incetnindu-o/oprind-o (am o colega care si-a inceput viata sexuala la 13 ani si nu s-a mai dezvoltat deloc), fie accentud-o. Astefel fata e posibil sa creasca mai repede, iar corpul ei nefiind pregatit sa se dezvolte asa de repede sa se deformeze. E posibil chiar sa apara diferite boli din cauza inceperii vietii sexuale la o varsta fragedawinking.

Da,se poate sa devina ninfomana

Lasand asta, creste riscul de cacer de col uterin. Cel putin asa a spus un doctor americanwinking.

| Oana92 a răspuns (pentru shadow72):

Dar nici nu poti sa spui sa e iubire intre ei, la varsta asta nu sti ce e iubirea, nu poti sa intelegi in profunzime acest sentiment...

| shadow72 a răspuns:

Domne.domnisoara o sa iti dea prietena ta o mama de bataie daca ii strici placerea de nu te mai ridici de jos.e prietenul ei las-o sa se culce cu el, ce tie frica ca nu o satisface? sau esti geloasa?

| shadow72 a răspuns:

Ba termina cu saitu tau...ce dq faci reclama ce faci? sunt numai idioti pe acolo

| neutrino a răspuns:

Cheama mascatii! ( Nu ai talent pentru farse.)

| VAPLACE explică (pentru neutrino):

Nu e farasa. Chiar vor sta asta seara in casa la ea.

| shadow72 a răspuns (pentru VAPLACE):

1.cati ani ai de vezi intr-un contact sexual ceva rau?
2.de ce nu iti vezi de treaba ta?
3.nu ii faci prietenei tale un serviciu daca o urmaresti si nu o lasi sa faca nimic

| VAPLACE explică (pentru shadow72):

1. Am 12.
2.Iii vad!
3.Nu ii fac sad

| VAPLACE explică (pentru VAPLACE):

?

| shadow72 a răspuns (pentru VAPLACE):

Cati ani are pretena ta si de cat timp sta cu ala?

| VAPLACE explică (pentru shadow72):

Are 13 si sta de 1aproape 2 ani cu ala.

| Oana92 a răspuns (pentru VAPLACE):

Adica sta cu baiatul ala de la 11 ani? lumea asta e nebuna rau!

| Shatteredx a răspuns:

Sa le tii lumanarea iar la sfarsit sa sufli, ca o s-o arda tare.

| IMS a răspuns:

Prietena ta a avut iubit de la 11 ani?raised eyebrows

| DeadMemories a răspuns:

1.Ce te intereseaza? Relatia lor e a lor nu si a ta.Nu te juca de-a detectivul.
2.Cati ani are prietena ta?

| xR3fR3Shx a răspuns:

Suno pe maicasa si spune-i ca sia uitat acasa ceva rolling on the floor)).