Daca zici ca tot timpul incerci sa faci orice sa-l impaci si el nu se bucura inseamna ca are un motiv serios. Poate are probleme la seviciu sau altceva il framanta si nu poate sau nu indrazneste sa iti spuna. In general cand un barbat aduce vorba despre fosta, nu e semn bun. Cauta sa vorbesti cu el neaparat. E bine sa cauti un moment prielnic, cand e bine-dispus si incearca sa fii calma sa nu provoci o cearta, pentru ca nu mai rezolvi nimic. Incearca sa afli de la el ce isi doreste si ce asteptari are de la tine sau cum vede el relatia voastra pe viitor. Dragostea si comunicarea sunt esentiale intr-o relatie. Orice probleme ar fi, daca va iubiti si comunicati, veti gasi o cale de a trece peste toate necazurile. Succes!
Fara glume... Tare bine ar fi sa mai inbeti gramatica si apoi iti vom raspunde. Aici totul tine de voi. Dragoste cu ura nu se face. Daca el s-a plictisit de tine atunci nu ramane decat sa incerci sa salvezi relatia iar daca relatia va muri trebuie doar sa te gandesti la faptul ca dragostea ta adevarata va veni cand nu te astepti. O zi buna iti urez si mai citeste din cand in cand.
Daca mereu pomeneste de fosta cu siguranta inca nu a uitat-o, incearca sa-i distragi atentia ori de cate ori incepe sa pomeneasca de ea, incearca sa-i arati ca tu esti pentru el mai presus decat x-a, nu-i da motive sa te compare cu ea.Fii calma si vei vedea ca lucrurile se vor indrepta spre bine.
Buna, incearca sa ii fi alaturi, arata-i ca il iubesti, ca el sa isi dea seama cat de mult valorezi, succes.
Intoarce-te la cel de care te-ai despartit! Cel putin stii cum gandeste si il cunosti mai bine ca pe cel nou!
Draga mea, se pare ca nu prea stii sa te orientezi, din pacate. eu cred c-ar trebui sa te gandesti mai bine inainte de-a te muta cu noul iubit. cred ca va puteti intalni din cand in cand si gata. in timp, vei observa acel "ceva" in comportamentul lui, care te va edifica, daca merita sau nu efortul. in cazul tau, e cat se poate de clar ca a venit vremea sa mergi mai departe. dar fara el. atunci cand tu faci toate eforturile sa-i fie lui bine, iar el nu e niciodata multumit si nici nu-ti explica motivul, e clar ca buna ziua ca drumurile voastre se despart. asta e. nu stiu ce varsta ai, dar niciodata nu e prea tarziu s-o iei de la capat. cred ca luti pentru un teritoriu deja pierdut. la insistentele tale, veti mai ramane impreuna pentru un timp, la acelasi jug, dar... cam atat.
mai gandeste-te, dar fa-o cat mai repede cu putinta.
si fugit ireparabile tempus
Eu sunt de parere ca in relatia voastra comunicarea nu prea exista...si e pacat...pentru ca daca nu exista relatia voastra nu va putea decat sa esueze...incearca sa vorbesti cu el, sa il inviti intr-o convorbire amicala si doar atat...nu incerca sa il sufoci cu intrebari si supozitii ci pur si simplu sa ii adresezi cateva cuvinte precum "tare as vrea sa stiu ce te preocupa... daca este ceva ce te deranjeaza, pentru a ma putea corecta... vorbeste cu mine" este ataaaat de simplu...trebuie doar sa deschizi un subiect pe un teren neutru...invita-l la un suc...deschidei sufletul:* mult succes:*>