anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va voi adresa o intrebare mai ciudata.
Daca de ex(doamne fereste) moare o matusa de-a prietenului /prietenei voastre(cu care aveti o relatie de 6 luni) vi s-ar parea normal sa va cheme sa il /o insotiti sau nu credeti ca e necesar asa ceva?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde foarte mult de circumstante, de cat de multa intimitate exista intre parteneri, in ce relatii este partenerul cu familia celui indoliat.

14 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E normal orice.De ce nu? Trebuie sa ii fi alaturi nup?

| Razvan a răspuns:

Depinde. E bine sa aiba un sprijin in astfel de momente delicate insa daca familia e mai conservatoare ca sa zic asa e mai bine sa nu te duci pentru a evita vreo scena intr-un moment atat de delicatwinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E un moment dificil în viaţa persoanei respective, iar dacă îţi cer să îl/o însoţeşti însemni ceva pentru persoana respectivă. Din punctul meu de vedere nu contează dacă e normal sau anormal, ci e un semn că însemni mult pentru cineva. Nu îi poţi cere oricui acest lucru.

| Dizzydizz a răspuns:

E normal!
trebuie sa fii cu el la bune si la rele

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca e normal sa fii alaturi de iubita ta si momente mai dificile.

| Arthur a răspuns:

Nu cred ca e normal. Mai ales daca nu îi cunosti familia, nu cred ca e momentul cel mai fericit sa fii prezentata.

| madalicious a răspuns:

Depinde. Daca o cunosteam pe matusa care i-ar fi murit acelui prieten mi s-ar fi parut normal. Daca o cunosteam si nu ma intelegeam cu ea sau nu o cunosteam nici din vedere nu mi s-ar fi parut normal.

| Casiana a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii fi alaturi, sa ai rabdare cu el, multa rabdare, si daca el te cheama nu il refuza, daca nu, nu te duce, pentru ca daca nu o cunosti nu cred ca e un moment potrivit sa faci cunostiinta cu familia lui... Cel mai bine este sa ii fi alaturi lui, sa te simta aproapewinking...

| cosima11 a răspuns:

Sincer? da

| ViseColorate_4467 a răspuns:

1.Doamne se scrie cu D mare
In ce priveste intrebarea ta, mi se pare absolut firesc sa fii prezent/a si tu la un asftel de eveniment trist.Trebuie sa fii alaturi de persoana draga tie si sa o ajuti sa treaca prin acele clipe grele, indiferent daca o cunosteai sa nu pe persoana decedata.

| dana1986 a răspuns:

Nu neaparat, mai ales daca era foarte apropiat de persoana decedata poate nu vrea sa-l vezi plangand ca un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde sa-l insotesc? la inmormantare?
pai daca la inmormantare, mi s`ar parea cam "creepy", dar daca te iubeste. e ok.nu stiu.ar trebui sa vorbesti cu ea/el despre asta happy.

| KhloeAfterDark a răspuns:

Sa-l insotim la inmormantare? Ei bine, nu prea e corect dar depinde. Daca iubitul\iubita si familia sa crede ca faci parte din familie, de ce nu? E o situatie delicata, care il\o afecteaza, si cred ca ar fi bine, de ce nu, sa-i fi alaturi la necaz. Deci e alegerea ta. Poti sa te duci daca el\ea te iubeste mult si te condisera din familie!

Răspuns utilizator avertizat