Nu ai de ce sa te gandesti ca ai gresit de fapt unii ar admira curajul tau de a-ti dezvalui sentimentele in fata unui baiat
in fine
poate ca el este timid acum ca iai dezvaluit sentimentele sau poate ca ii este frica de o relatie serioasa
mai vb cu el si incearca sa afli asa
eu in locul tau la cat esti de curajoasa las intreba ce s-a intamplat de s-a distantat asa de tare
bafta!:*
Poate ar fi mai bine sa vorbesti cu cineva si sa ii impartasesti toate gandurile tale
Bafta
Daca nu vrei sa vorbesti cu prietenii tai sau famile ma ofer eu
My e-mail adress :p : paulaianos@yahoo.com
Fundita
Sincer, n`ai gresit ca i`i-a spus. Daca te-a sarutat inseamna ca si el simtea ceva pentru tine. Dra, cumsa explic eu, cand a falt ce sentimente ai pentru el poate ca nu a mi-a fost asa de atras de tine. Exact cum te simtit tu stanjenita de prietenul lui care s`a indragostit de tine, asa se simte si el. E ceva perfect normal sa se mai intample si chestii din astea. Daca as fi in locul tau, as incerca sa vorbesc cu el, s avad ce s-a intamplat. L-as intreba dc raceala asta dupa acea clipa"fatala"? vezi ce iti raspunde. Putin curaj poate rezolva problema
Astept sa vad ce iti raspunde!:-s
Pai daca el se comporta asa.inseamna ca ar vrea ceva de la tine. Te saruta si apoi te lasa balta si e rece.Clar, vrea ceva.Nu stiu ce sa-ti zic. zii si tu ca il placi mult.sh daca ati putea sa aveti o relatie.sh sub nici o forma sa nu accepti sa te culci cu el daca iti propune asta! Nici eu nu prea am experienta. ti-am zis doar ce as face eu.Ai grija d tine>
anonim_4396 întreabă: