Eu cred ca exista. Iubirea adevarata nu tine cont de popularitatea persoanelor implicate sau de fite sau orice altceva... Se intampla si atat. Fara sa vrei, te trezesti face to face cu o persoana care poate nu ti se pare o frumusete desavarsita, dar o gasesti draguta, amuzanta, cunoscand-o mai bine ii vezi partile bune, partile proaste si te indragostesti fara sa realizezi ce se intampla. De multe ori alungam de langa noi persoanele care ne trezesc astfel de sentimente prin gesturi simple pentru ca asa este firea noastra, nu putem sa ne lasam iubiti prea usor, daca nu suferim un pic ni se pare ca nu e real (nu realizam cat de importanta era o anumita persoana pentru noi pana nu o pierdem). Dragostea e un sentiment uimitor pentru ca nu bate la usa inainte sa intre in viata noastra, ea vine, ne domina, ne bucura, ne intristeaza, ne invata. Fara dragoste parca nici mancarea nu are un gust bun, deci exista, trebuie sa existe pentru a ne da forta pentru ceea ce urmeaza, pentru a spera la ceva ma bun, pentru ca trebuie sa avem un motiv pentru care sa luptam, sa muncim, sa traim.
Sa stii ca si eu am obserbat asta, si ai dreptate in tot ceea ce ai spus, dar "Iubire adevarata ' nu prea cred...
Rochite scurte...wtf...de ce nu ar purta?
Daca au ce arata e ok dar vad cate o data niste "balene" in colanti...de alea nu zici nimic?
@adytzoi: Ma refer la rochitele alea extrem de scurte care arata cam tot.De acord.Nu e prea placut sa vezi asa ceva("balenele" in rochite scurte), dar nu m-am referit in special la fetele slabe.
Da exista dragoste adevarata... numai faza e cam asa : sa zicem ca un baiat(simplu) se indragoste de o fata din categoria care ai facut tu mai sus, ea nu o sa-l bage in seama daca nu are bani sau daca nu e popular, smecher etc...
Lailly întreabă:
BlitzLikeXd întreabă: