Asta nu se intampla deoarece esti tu devina ci asa este viata altii au noroc in dragoste altii nu...si cel care te uibeste explica-i ca ar trebui sa ramaneti prieteni ca daca ati fi mult mai mult atunci ti-ai bate numai joc de el,,pentru ca nu simpti nimic pentru el,, iar de aceea persoana care ar putea sa te raneasca uit-o poate ar fi mai bine asa,, si nu ta grabi sa gasesti dragostea adevarata ca o sa vina de la sine nu trebuie sa o cauti
Te inteleg perfect, si eu sufar de aceeasi chestie si nu stiu ce sa mai fac.Problema ta este ca te indragostesti de cine nu trebuie.De aia se spune ca dragostea nu are limite.Incearca sa uiti baiatul acela.Iti faci rau singura iar pe celalalt baiat il ranesti ca nu vrei sa fi cu el.Tu faci exact ceea ce simti,ceea ce iti dicteaza inima sa faci, dar parerea mea este ca daca baiatul pe care il iubesti te face sa suferi trebuie sa il lasi in pace, nu meriti sa te raneasca cineva.
Stii cum e la tine. ceva de genu " Eu o iubesc pe ea si ea iubeste pe altu' ".
eu spun sa te fereste de acea persoana care ar putea sa te raneasca si sa incerci sa simti ceva pentru acea persoana care tie la tine!
Poate tu preferi baietii mai rai.sti asa sunt si eu atunci cand te obisnuiesti ca toata lumea sa tina la tine iese in evidenta doar cel care nu tine! plz funtita
Buna Angel.sincer sa fiu sunt in situatia ta
Si nu imi e deloc bine.Adica pe 2 noiembrie am cunoscut un baiat Bogdan, e in clasa a 9 iar eu in a 8. m-am indragostit d el pe loc, nu am putut da inapoi.ErA primul baiat la care tineam cu adv, adic am mai fost si cu altii baietii dar nu am simtiti pentru nici unu ce simt pentru el...Cand il vad am fluturi in stomac! Cand il vad corpul imi vibreaza! Cand il vad nu mai am cuvinte! El e genul d baiat care nu tine mult la fete decat 2-3 zile si daca o sa fiu cu el stiu ca o sa ma raneasca si nu vreau asta...