| DiiAnna_3629 a întrebat:

Buna!
Vara aceasta am fost impreuna cu un tip iar eu am tinut f mult la el. A fost o relatie f serioasa (intelegeti voi) care acum s-a terminat deoarece el a intrat la liceu si avem programe diferite. L-am iubit f mult si nu stiu ce sa fac ca sa nu mai fiu deprimata. Cand vorbim pe mess el este foarte rece si am aflat ca ii zice unei prietene de-a mea c-o iubeste. Am probleme mari cu gelozia si nu stiu ce sa fac,
Va rog sa-mi dati niste sfaturi, nu mai suport sa plang in fiecare seara.
Multumesc mult!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei un sfat? Nu te mai culca cu primul venit si vei fi mai fericita. Daca sta cu tine doar pentru sex, te va parasi cu prima ocazie dupa ce va obtine ceea ce vrea.

| 141414 a răspuns:

In primul rand, relatia nu s-a terminat din cauza programelor diferite(si eu vara asta am fost cu un baiat care acum a intrat la liceu si avem programe diferite si totusi inca ne intelegem bine si ne vedem des. ), in al doilea rand, ar trebui sa vorbesti cu el si sa iti spuna in ce relatii va mai aflati, dar atunci sa nu faci o criza de gelozie! Fii intelegatoare si gandeste-te ca nu e ultimul barbat de pe pamant! Imi permiti sa-ti pun o intrebare? Tu ai crezut ca relatia nu se va mai incheia niciodata? Invata sa te imparti intre tine si o relatie si va fi totul mai bine si nu te mai dedica atat de mult!