Bună.
După părerea mea, e un tip căruia i-a plăcut aspectul și care a vrut ceva serios mai după haine, dacă înțelegi ce zic. E ok, că doar te-ai atașat.
El nu s-a implicat deloc în relație, după câte ai povestit, era doar un arogant prefăcut, care vroia să tragă de timp până te reîntorci în Alba. Este clar că nu îi păsa într-un mod deosebit de tine, poate chiar deloc, de aceea nu-și dădea nici interesul să-ți scrie un mesaj serios, cu ce deranjamente are și el, ce simte etc. te lua doar cu * gata iubire, linitește-te, hai pwpw * . E total imatur. A fost o pierdere de timp, uită-l. Nu te mai implica, scapă de acest atașament și vezii-ți de unul și mai tinerel dacă se poate.
Ai grijă pe viitor, trebuia să îl cunoști foarte bine înainte sau poate * l-ai cunscut, prefăcându-se *.
Eh, asta e viața, ți-ai învățat lecția, cred.
Baftă în continuare, fundă?
Nicio reactie. Ai vazut/simtit vreuna? Trebuie sa constati ca rabdarea lui nu e infinita. Ai ajuns la limita, te-a inteles si ti-a respectat decizia. Ce vrei mai mult? Nu e obligat sa-ti suporte tie reprosurile. Nicio intelegere si incredere din partea ta, deci totul s-a dus de rapa. El nu are la ce renunta, ai renuntat tu deja. Nu-ti imagina ca lupta cu el pentru tine.
Tu ai pus punct, respecta-ti decizia luata. Ce vrei sa faci tu e santaj sentimental.
Cine pleaca, se intoarce. Nu te mira ca nu-ti scrie, tu trebuie sa ii scrii.
Suna-l si cere-ti scuze, nimic mai mult.
" Am tot asteptat sa imi scrie, sa vad ca ii pasa, sa vad ca nu ma lasa, sa vad ca vrea sa ma pastreze, dar in zadar"
tu crezi ca el e catelusul tau si tu faci ce vrei cu el? doar un ratat ti-ar fi raspuns la mesajul ala. stai si te certi mereu cu el ca dupa sa vina cu scuze inapoi ca sa vezi tu " ca lui ii pasa". ma bucur ca inca are un orgoliu si nu ti-a mai scris. asa intelegi ca nu te joci cu cine ai tu chef. si oricum, "relatia" voastra la distanta nu era una de durata.
O relatie la distanta prin telefon ii serioasa? Macar ii cunosteati familia prieteni etc? L-ai vazut dezbracat, te-a vazut dezbarcata?
Daca rapsunsul este nu atunci treci peste pentru ca au fost numai vorbe intre voi si nici un fapt, oricine iti zice ca iti aduce luna si stelele putin o fac.
Isi dorea intr-adevar ceva.dar erau prea multe nemultumiri si certuri.un baiat..nu prea poate sa suporte asa ceva mult timp..nu,n-ai fost chiar deloc o pierdere de timp pentru el..asta inseamna dragostea adevarata, chiar te cauta, chiar vroia sa vorbeasca cu tine..doar ca..de la atata cearta si nemultumiri cum sa nu faca asa..si chiar si-a dorit ceva serios cu tine.
Pai. spune-i ca-ti pare rau chestii..ca nu vroiai sa spui toate alea. aveai si tu nemultumiri chestii..ca tu de fapt nu vroiai sa spui lucrurile alea..ca stii ca-l doare lucrurile acelea..doar ca..erai nervoasa..si ca chiar il iubesti...
Adica.un baiat..nu prea poate rezista la certuri si nemultumiri..pana si eu. daca as avea o iubita si-ar face asta..eu as tine foarte mult la ea.dar totusi exista o limita...
Buna!
eu cred ca te-a vazut "buna", prima oara intr-o relatie este contactul vizual , poate ca el vroia doar sa te ( xxx), a vazut ca nu-i merge si gata a pus.(punct ).,