| IonelaBalonashdeVise a întrebat:

Vara trecută am fost cu un baiat foarte dragut din cartier de la mine.Ne logodisem, dar dupa 4 luni, s-a despărțit de mine fiindcă s-a plictisit.Am suferit foarte mult,dar dupa aceea am realizat ca nu pot face nimic daca asta e alegerea lui.El a avut mai multe relații,dintre care una la care a ținut foarte mult,si eu am in prezent o relație de un an,si vrem sa ne căsătorim.Dar el imi da mesaje pe fb in fiecare seara si imi face cică "proasto mi-e dor de tine",zice ca m-a visat goală,odată mi-a cerut sa ma masturbez,i-am zis ca nu fac ca nu e frumos si s-a supărat pe mine încât m-a vazut pe afara si nu ma baga in seama. Odata m-am dus la el cu prăjitura,si el mi-a zâmbit,stăteam pe banca,si a încercat sa ma sărute,i-am spus sa nu o facă,el m-a rugat sa-i dau numai o gurița,ne-am sărutat,si dupa aveam cămașă cu nasturi,iar el a inceput sa-mi desfacă nasturii,si m-a atins pe gât.Ce părere aveți? Chiar ii e dor de mine,sau vrea sa se culce cu mine cu toate ca s-a întâmplat, dar mai vrea o data?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu cred ca tu nu isi iubesti partenerul de fapt asta cred, acum cu acel baiat el e genul azi cu una maine cu alta faza e ca tu inca il iubesti si ai vrea iar sa fi cu el in tine ce el mai vrea sa faca sex cu tine

| corbulalbrosu a răspuns:

Poate ca doreste sa fie langa tine sa-ti simta prezenta fizic, sa vorbiti, dar la fel de mult doreste sa faca din nou sex cu tine. Ai putea fi multumita fiindca dorinta de a intretine un nou contact sexual denota faptul ca a fost foarte multumit si ca i-a placut cum te-ai comportat/miscat de prima data. happy

| mihai69 a răspuns:

Mai vrea. Și nu numai o singură dată...

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai o noua relatie si vrei sa te casatoresti cu actualul, atunci de ce te mai intalnesti cu fostul? Cred ca fostul urmareste sa te desparta de actualul si sa faca sex cu tine. Daca il iubesti pe actualul, uita-l pe fostul.

| Oana92 a răspuns:

Nu ti se pare ca te gandesti prea repede la casatorie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

14 ani?

| IonelaBalonashdeVise explică:

Eu imi iubesc foarte mult iubitul si vrem sa ne căsătorim, de aia a si durat atat de mult relația noastră. Iubirea pentru fostul meu prieten a rămas doar in sufletul meu, nu mai vreau nimic cu el, decat prietenie mai este intre noi.

Da,am 14 ani.

Pai in general persoanele de etnia mea se căsătoresc devreme.

Stiu,dar cand a avut ocazia...si oricum, el s-a despărțit de mine, nu eu de el, eu chiar am plâns, deci nu il inteleg.