Eu cred ca tu nu isi iubesti partenerul de fapt asta cred, acum cu acel baiat el e genul azi cu una maine cu alta faza e ca tu inca il iubesti si ai vrea iar sa fi cu el in tine ce el mai vrea sa faca sex cu tine
Poate ca doreste sa fie langa tine sa-ti simta prezenta fizic, sa vorbiti, dar la fel de mult doreste sa faca din nou sex cu tine. Ai putea fi multumita fiindca dorinta de a intretine un nou contact sexual denota faptul ca a fost foarte multumit si ca i-a placut cum te-ai comportat/miscat de prima data.
Daca ai o noua relatie si vrei sa te casatoresti cu actualul, atunci de ce te mai intalnesti cu fostul? Cred ca fostul urmareste sa te desparta de actualul si sa faca sex cu tine. Daca il iubesti pe actualul, uita-l pe fostul.
Eu imi iubesc foarte mult iubitul si vrem sa ne căsătorim, de aia a si durat atat de mult relația noastră. Iubirea pentru fostul meu prieten a rămas doar in sufletul meu, nu mai vreau nimic cu el, decat prietenie mai este intre noi.
Stiu,dar cand a avut ocazia...si oricum, el s-a despărțit de mine, nu eu de el, eu chiar am plâns, deci nu il inteleg.