| Roxii25 a întrebat:

Vara trecuta am stat cu un baiat 1 luna. Apoi ne-am despartit. El m`a scos si de la prieteni si a stat cu alta. Dupa 5 luni m-am intalnit cu el si m-a intrebat ce fac. Am inceput sa il vad din ce in ce mai des. Acum cateva zile un prieten de-al lui mi-a spus sa ii trimit cerere. Eu i-am trimis si am inceput sa vorbim. M-a intrebat daca mai stau cu cineva si i-am spus ca nu. ( el tot imi punea :* ) L-am intrebat ca acum de ce ma baga in seama si a zis ca fosta l-a luat de prost. Noi ne-am despartit din cauza minciunilor. Prietenii lui ii spuneau ceva de mine (de rau) si prietenii mei de el. Prietenele imi zic ca el vrea sa se impace cu mine, iar eu nu stiu ce sa cred. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Immortal69 a răspuns:

Pai daca v-ati despartit dintr-o prostie si inca il mai placi si el te place, incercati, dar de data asta nu mai ascultati de altii si cand aveti o problema o vorbiti clar si sper sa iubirea voastra sa fie mare si sa treceti peste orice, succes big grin

3 răspunsuri:
| ZORRA a răspuns:

eu cred ca vrea acumce simti tu. si nu te mai lua dupa gura lumii ca nu te mariti cu gura lumii nu faci copii cu gura lumii. daca au fost minciuni... sper sa nu mai fie si altele, il iubesti? simti ceva pentru el? impacati-va daca el asta vrea.

| neutrino a răspuns:

El este un baiat tare de treaba, daca si-a pus prietenii ca tu sa ii trimiti cerere.

| cristimihailov a răspuns:

Personal eu l-as uita.

Mai are balta pesti. De ce vrei neaparat pe el?

Ai vazut cum este, ti-a dat roiu relativ repede.

Ce te face sa crezi ca nu va repeta acest comportament? La fel de repede?

Te-a scos si de la lista de prieteni fara nici o jena si remuscare.

De ce iti place atat de tare compromisul?