| catalina_1471 a întrebat:

vb cu un tip pe mess cu care ma si cun suntem cam departe unu de altul dar ne intelegem zic eu bine.problema e ca eu am un iubit de 2 ani jumate insa tipul asta ma inebuneste.de cate ori intra pe mess la 3 min imi da buzz vbm, glumim, facem mai multe glume vb mult pe mess. dati-mi un sfat nu stiu ce sa cred. oare ma place?

8 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Posibil ca te place,dar nu uita ca ai prieten,decat sa strici relatia pentru un baiat din net si mai ales ca e departe de tine, mai bine vorbeste, glumeste cu prietenul tau.Ar fi pacat ca din cauza unui baiat care nici nu stii cum e in realitate sa zici stop relatiei.Cel mai bine ar fi sa vb mai rar cu el,indiferent daca ii place sau nu de u, in orice moment te poti indragosti chiar tu, asa ca mai bine nu risca.Bafta!

| NoChanceForUs a răspuns:

Te place.Multumita?

| tkdmadalin a răspuns:

Nu stiu cati ani ai dar banuiesc ca nu foarte multi. Daca ai o relatie de 2 ani si jumatate inseamna ca tii la baiatul respectiv daca ai stat atata cu el. Ce te face sa crezi ca un necunoscut de pe messenger ti-ar face viata mai frumoasa? Dragostea e din inima nu din emoticoanele de pe messenger. Asteapta sa mai cresti daca esti mica sau maturizeazate si lasa dragostea pe messenger!

| Huk_5666 a răspuns:

Sicer sa iti zic,nu cred exista sentimente virtuale daca pot zice si asa.,poate voi asa pe mess va intelegeti bine glumiti, va distrati, asta doar pentru ca nu va cunoasteti si anumite defecte. Poate te-ai atasat de acel baiat doar poate pentru ca iti ofera acea atentie de care prietenul tau de care zici tu ca esti de 2 ani si ceva, nu ti-o ofera. Oricum bafta multa, sper ca te-am ajutat si eu cu ceva.Succes si bafta multa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai semnele sunt clare pentru ca nu vorbesti cu o persoana doar din plictiseala. Plus ca glumele pe care le face si felul in care iti vorbeste ar trebui sa te faca sa vezi interesul lui pentru tine tongue

| StefiM a răspuns:

Asta sau nu are cu cine sa vorbeasca eu zic daca te deranjeaza si ai prieten sai explici situatia si daca continua va face cunostinta cu lista de ignorehappy

| Madutza_2570 a răspuns:

Atat pot sa iti spun:"nu da cioara din mana pe aia din gard"

| catalina_1471 explică:

Am uitat sa specifixc ca tipul il cun si persoanal, am petrecut craciun, rev, paste impreuna.