Combina te cu el! o sa ai spate in cartier si o sa fii respectata! nu o sa ti se intample nimic
Pentru varsta ta nu gandesti nici pe departe macar cuminte, d-apoi matur...
Stai in bancuta mata si nu mai cauta singura probleme!
Trecutul trebuie sa ramana trecut!
Daca ai fi zis ca il iubesti si asta e motivul pentru care vrei sa fi impreuna cu el, poate te-as fi incurajat. poate ti-a fi zis sa il rogi sa nu te implice si p tine in "lumea lui" si sa ii spui sa te apere d cei care ar vrea sa iti faca rau din cauza lui. poate as fi zis sa ii propui sa va traiti relatia departe d toti si d toate, deoarece pana la urma o relatie este intre 2 persoane si ceea ce se intampla intre ei ii priveste decat p ei doi, nu si p oamenii din cartierul in care locuiesc.
dar daca zici ca nu stii ce simti pentru el cu adevarat parca nu mai vreau sa te incurajez sa lupti contra tuturor pentru el, deoarece nu stiu cat d mult merita.eu zic sa stai sa te gandesti bine la ceea ce simti.sa iti pui anumite intrebari, la care sa raspunzi, sa stai sa te gandesti ce vrei cu adevarat si daca esti in stare sa duci o asemenea relatie. daca nu il iubesti cu adevarat nu are sens sa te "complici" cu el.nu ar trebui sa fi impreuna cu nici un baiat atat timp cat nu stii f clar ce simti pentru el, cu atat mai putin cu un baiat care iti poate aduce probleme mari.
Ai putea sa incerci sa te comb cu el, vezi cum se pooarta cu tine si poate reusesti sa il indepartezi u de problemele din cartier.sa ii spui sa inceteze cu alea, daca vr o rel serioasa cu tine si daca tine la tine.
poate merge.:*
succes
Adevarul este ca in prezenta mea si cu mine s-a comportat intodeaua foarte frumos, imi dadea cadouri fara un motiv anume su nu e vorba ca ar avea bani, ca nu are! doar ca stia sa se comoprte cu o fata, sau am rog... cel putin cu mine.
A fost doar o "idee" de-a mea ca s-ar razbuna altii pe el prin mine, cat timp am fost cu el a fost foarte protector cu mine, plus ca nu a mai facut nici o "belea", cand il sunam seara nu mai statea prin baruri, ci acasa si stiu sigur, mamele nosatre sunt prietene la catarama si auzeam cand ii povestea.
E complicata povestea ta
nici nu prea stiu ce sa iti spun
trebuie sa te aperi si pe tine. daca zici ca o sa se razbune pe el prin tine.inseamna ca trebuie si tu sa te aperi
dar sfat:vorbeste cu el, despre problema si spune-i ca iti este frica
pentru voi, dar mai ales ca cei krei ii sunt dusmani s-ar putea razbuna pe el prin tine.
Fata stai in banca ta, sau ce chiar vrei sa o cauti ca luminarea?
vrei sa fii posta dusmanilor lui?
mie tot timpul mi-a fost frica de asa persoane, am evitat
mai bine sarac dar curat
sau tie iti plac barbatii raii? crezii ca asa esti mai vedeta? ca te-ai incurcat cu cine stie ce golan?
Baiatu e calar ca n se intelege cu curcacii deci daca tu n esti ca el sau macar descurcareata n prea te-as sfatui sa te combin cu el
Daca nu esti sigura ca il iubesti nu ar trebui sa risti.Mai bine incearca sa afli cu adevarat ce sentimente ai pentru el.Si vorbeste cu el.Intreabal despre aceea problema, ce este cu dusmanii lui.Eu daca as incepe o relatie cu el as incerca sa il schimb, sa nu mai aibe probleme cu politia, oarecum "sa se cuminteasca"(eu am reusit cu un fost prieten). Acum nu stiu ce sa spun. Dar cred ca daca ati incepe o relatie si el ar tine la tine si tear respecta nu cred ca ar lasa pe cineva sa-ti faca rau.Si daca esti in pericol cu ceva nu cred ca ar accepta sa fiti impreuna din nou tocmai ca sa nu-ti faca cineva rau.Eu asta cred.Si atat timp cat nai patit nimic atunci cand ai mai fost cu el, nu cred ca o sa patesti nici acum. Vorbeste cu el! E cel mai bine.Si incearca sa aflii cat mai multe despre acei dusmani nu cumva sa fie niste zvonuri sau neadevaruri cum ca sar razbuna pe el prin tine.Bafta :*
Gandeste ca ai o viata, a doua sansa nu exista, dar pana atunci depinde de voi cum acceptati moralitatea vieti de zi cu zi... si inca ceva, cu razbunarea nu rezolvi mai nimic.