| babydol a întrebat:

Vi s-a intamplat ca prietenul/prietena sa va "lase"asa dintr'o data fara sa va dea nicio explicatie si sa nu mai puteti sa dati de el/ea ca nu raspunde la telefon, si cand va raspunde sa va zica sa il/o lasati in pace?

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu mi s-a intamplat asa ceva, dar orice e posibil... e aiurea sa se comporte asa persoana iubita, dar uneori e de inteles ca poate mai are si altceva pe cap, diferite probleme, stres, una alta si atunci face asa, poate in astfel de momente ar fi bine sa il lasi, sa nu insisti, sa il lasi pe el sa te caute sa faca primul pas. Oricum parerea mea e ca nu e bine sa se comporte asa ca oricum ar fi, in orice stare ar fi persoana iubita trebuie sa fie pe primul loc si sa vb frumos cu tine, sa iti acorde macar cateva minute la telefon, nu uita ca cel mai important e sa existe o buna comunicare intre voi.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acești oameni nu știu ce vor, acum vorbesc cu tine și apoi 6 luni nu mai dau niciun semn de viață. Niște proști.
Pa, pa.

| Anecherry a răspuns:

Nu mi s-a intamplat, dar e clar ca e vorba de o persoana extrem de lasa si fara caracter.

| nicol20 a răspuns:

S-a intamplat asta este mare gradina domnului nu ai ce face daca dumnezu nu da nu ai cum sa ceri

| babygyrl a răspuns:

Se mai intampla asa ceva. Cine stie ce are acum de nu mai vrea sa vorbiti. Si eu m-am despartit de prieten fara motiv dar mai vorbim dar rar, el nu intra pe mess si la tel nu am credit.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Da laughingoh go on si mi-a zis ca stiu eu mai bine laughing
oh go on, pana imi zice un pr d`al lui ca dupa ce am vb cu el la tel n`am inkis convorbirea si ca l`am facut prost laughingminciuna carek se saturase de mine oh go on

| Fllly a răspuns:

Da.sad
mi s-a intamplat.il sunam si nu raspundea. i'am dat un msj si i-am zis sa raspunda sa ii zic ceva la care imi rasp la msj si imi zice:nu, relatia s-a terminat.pa pa(si acu mai tin minte aceste cuvintesad.)
dar dupa un timp tot el a venit inapoi...love strucklove strucklove struck

| Maia a răspuns:

Da! De obicei partena/erul face asa pentru ca s-a plictisit de relatie (sau are deja pe altcineva)si nu vrea sa ne zica "face to face", pentru ca este las sau chiar nu este in stare sa dea ochii cu noi. :d

| Inishor a răspuns:

Da am patit si eu. Dupa un anumit timp te va cauta iar si iti va bate iar apropouri! Tu nici sa nu te uiti la el. Nu merita!

| BeTheBestAndFu*kTheRest a răspuns:

Mda oh go on se mai intampla

| andreea_1337 a răspuns:

Prietena mea are in caracter sa faca treburi de genu asta. o cunosc foarte bine, tot ce pot sa zic despre ea e canu se poate maturiza.desi sunt mai mica cu un an ca ea ii dau foarte multe sfaturi despre baieti.nu de mult sia inceput viata sexuala, insa asta nu a ajutat-o ca sa "creasca". dupa ce a gustat din fructul oprit a inceput sa umble cu mai multi baieti deodata, ceea ce nu ii statea in fire, iar cand gasea unul mai bun decat celalt le dadea bass.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mi s-a intamplat sh mie cu un tip pe care il iubeam enorm.de fapt imi raspundea. dar evita mereu s ne vedem km ca e racit.obosit.sh stiam ca se intampla ceva cu el. ca il cunosteam. dp mi-a dat msg ca s-a impakt cu fost pe care o iubea.am incercat sa-l sun macar s discutam.sh nici nu a avut curajul sau bunul simt sa`mi raspunda straight face aiurea stiu cat de nasol e.sh doare faptul ca nu stiu dc te-a lasat.ramai confuza crezand ca e vina tasad succes pupe :*

| danielo89liviu a răspuns:

Daca mai e combinat cu altcineva, asa e cel mai simplu, (FACEAM SI EU D-ASTEA)