anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Vi s-a intamplat sa va indragostiti d cel mai bun prieten?
Adica sa va cunoasteti d cand erati mici, iar p parcurs sa iti si plac ft mult, iar apoi sa fi confuza, si in final sa realizezi ca il iubesti? Dar el sa fie cu altcineva, iar u sa fi geloasa, dar sa nu-i poti sa spui.
Nu e cazul meu, dar sunt curioasa sa stiu daca i s-a intamplat cuiva asta...
Funda celui mai emotionant raspunslove strucklove struck:*

Răspuns Câştigător
| Lexii a răspuns:

Mda. mi s-a intamplat si mie si inca sufar din cauza asta.
Suntem colegi de clasa deci automat ne stim din clasa 1(acum suntem a 7)... acum 4 luni am realizat ca ne placem reciproc si am decis sa fim impreuna. Totul mergea bine la inceput deoarece s-a nimerit sa fie vacanta atunci si ne puteam vedea fara sa afle colegi nostri care nu sunt foarte "suportabili"...
Mi se parea perfect, adica pana si cu parinti lui ma intelegeam bine deoarece ei mereu m-au placut. De ziua lui am mers impreuna cu ai lui la el la tara am petrecut toata ziua impreuna si:O SURPRIZA! mami chiar a fost de acord deoarece il considera un baiat foarte dragut si stia ca nu ar fi in stare sa imi faca nimic.
Dar din pacate toata povestea a inceput sa scartaie cand am inceput scoala din cauza unei fete care este obsedata dupa el(este tot colega cu noi-si nu ma suporta deoarece crede ca e vina mea ca ei nu au fost impreuna)... Ea se tot dadea la el si chiar daca el nu o prea baga in seama si mereu ii zicea sa plece eu ma simteam prost pentru ca sunt putin mai geloasa de felul meu...
Am fost impreuna 2 luni, dar ne-am desparit dintr-o prostie. pur si simplu nu am mai rezistat sa o vad pe fata aia ca se da la el si i-am zis sa ne despartim. Dupa o luna asa nu am prea vorbit si am regretat enorm ca am distrus prietenia dintre noisad acum am inceput din nou sa vorbim i-am spus ca inca mai imi place de el doar ca eu acum sunt cu altcineva si nu stiu daca merita sa incerc di nou sa fiu cu el...

3 răspunsuri:
| InG3RaSh9 a răspuns:

Da...aceeasi chestie am patit-o

| Unffox a răspuns:

Se intampla adesea [ marturisesc ca si mie ] dar mi-am dat repede seama ca pritenia mea cu persoana respectiva este mult mai importanta decat o relatie intre noi 2.

Dupa 2 ani de amicitie el a venit cu ideea " mareata " si am acceptat, insa doar sa-i dovedesc ca greseste cand isi doreste asta. Ne certam mereu din nimicuri si ne comportam stupid, deci am revenit la adevarata noastra prietenie care rezista si acum foarte solid.

| lordu20 a răspuns:

Exact asta mi se intampla mie acum sunt disperat si simt ca nu am nici o sansa desi toti ma icurajeaza sa merg mai departe.