Da
Am un coleg de care mereu cand il vedeam ziceam de el ca e nesuferit, nesi, prost etc. si dupa cateva zile mi-am dat seama ca toata ziua vb numa despre el
Da,ne-am cunoscut la ziua mea de nastere.Eu invitasem un prieten care era prieten cu el si cand au venit impreuna si l-am vazut pe el imi venea sa il dau afara! Dar m-am abtinut si chiar in seara aia mi-am dat seama ca il plac si pana la urma am fost impreuna!
Da! Nu o puteam suporta si o tratam cu indiferenta ( lui ìi placea mult de mine), imi cerea sa ies cu el si eu minteam (ca nu am timp,, ca mi-e rau, ) Dupa m-am indragostit de el nebuneste, asa de pe o zi pe alta,, dar a fost prea tarziu din mai multe motive Am plans cam vreo 2, 3 ani dupa persoana respectiva! Au trecut 5 de cand nu mai sufar, azi eu sunt pe cale sa ma casatoresc, la fel si el! Dar o particica din inima mea va fi mereu a lui ( a fost prima persoana de care m-am indragostit asa de tare ) Uneori ne intalnim intamplator, ne zambim, ne salutam si atat! Fiecare cu viata lui! A fost rau, a fost bine.numai D-zeu stie cert e ca momentan o duc foarte bine si sunt happy, sa vedeam ce va fi pe viitor!
Daaaaa! Din pacate orgoliul amandurora a fost prea mare si in cele din urma nu a iesit nimic.
Judeca singura, mi-am cunoscut sotul impiedicandu-ma de picioarele lui si ne-am luat la cearta rau de tot...
Acum, ma indoiesc ca puteam fi vreodata mai fericita!
Daaa...
Nu ma gandeam niciodata ca am putea fi impreuna
L-am cunoscut acum vreo 4-5 ani si l-am revazut acum un an, si spun sincer ca atunci cand l-am vazut mi-am zis'iar a venit increzutul asta aici?''Si incetul cu incetul mi-a intrat in suflet, mi-am dat seama ca nu era asa cum credeam si suntem impreuna d 9 luni.Si acum ma intreaba c aveam cu el d nu-l puteam suporta.
Sper sa ramanem multa vreme impreuna si sa nu mai creada tot ce-i spun prietenii lui despre mine.Il iubesc ft ft mult si nu suport gandul ca l-as putea pierde...
Da... eu nu il suport dar il plac el nu ma suporta si nu cred ca ma place