| anageorgescu a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va umiliti vreodata, in speranta ca va veti impaca, in fata celui care v-a parasit? Si daca da, ati avut apoi satisfactia de a afla ca a regretat atitudine pe care a avut-o fata de voi?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu niciodata nu m-am umilit in cazuri asemanatoare.

| Pissy a răspuns:

Da mi s`a intamplat.Nu a avut nicio reactie.La un moment dat am vazut ca ma agit degeaba si am renuntat.Acum el ma cauta. happy

| aniiledha a răspuns:

Conteaza si cat ati fost impreuna nu e acelasi lucru o saptamana ca un an sau jumate de anhappy conteaza daca te-a facut fericita in timpul asta daca tia aratat ca te iubeste cu adevarat daca ti-a dat importanta.fii sigura ca te iubeste si cai para rau, poate seara cand sta in pat atunci revin cele mai frumoase amintiri in gand, si da poate tu te-ai umilit siti pare rau dar o sa vina si el la tine sa se umileasca daca intr-adevar tea iubit.

| elenaelena_6698 a răspuns:

Nu pot spune ca m-am umilit, nu l-am rugat sa ramana cu mine, dar i-am aratat ca tin la el si ca nu vreau sa ne despartim. Si nu i-a pasat. De atunci m-am schimbat, imi arat foarte greu sentimentele. Orgoliul si teama de esec si-au facut simtita prezenta in viata mea. Stiu ca nu e tocmai bine si nu doresc sa se intample asta si cu alte persoane.