| PιxιeLovesYa a întrebat:

Vi s-a întămplat vreodată să vă despărţiţi de cineva, iar peste ceva vreme să vă revedeţi cu acel cineva şi să începeţi să ţineţi la el/ea? Dacă da, ce aţi făcut? V-aţi dorit să fiţi din nou cu persoana respectivă? Cum aţi reuşit să o recâştigaţi?

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,da mi s-a intamplat, am fost despartita 4 luni de prietenul meu desi am mai vb cu el intre timp,dar o perioada nu ne-am vazut si nu am vb deloc,apoi cand credeam ca l-am uitat,l-am revazut si toate senimentele mi-au revenit la loc,simteam ca mor dupa el,e greu,cand iubesti...
Eu mi-am dorit sa ma impac cu el dar am asteptat sa faca el primul pas,desi muream de nerabdare sa il sarut si sa fiu cu el din nou,am avut vointa si am trait cu speranta ca ne vom impaca,dac ama iubeste,se intoarce la mine si asa s-a si intamplat, m-a cautat sa ne petrecem Craciunul impreuna si de atunci am ramas impreuna si am fost de nedespartit, aproape 2 ani in care nu am stat nicio zi unul fara altul.

| Asiryx a răspuns:

Dragostea adevarata este doar o data happy. Este greu sa iti revii din nou nu va fi la fel ca inainte.Dar daca iubirea voastra este mare exista sperante

| EmHinoki a răspuns:

Da. Am fost cu un tip cam 9 luni si dupa un an l'am revazut laughing. Ne'am des pentru ca m'a inselat. Imediat am inceput o noua relatie cu un tip absolut genial cu care sunt si acum laughing. Ma plimbam prin zona lui ca sa merg la un liceu cu o prietena si un baiat si l'am vazut cu prietena lui thinking Am avut oarecum resentimente da' il iubesc pe actualu' si am incercat sa amplific durerea mea de pe*la pentru el laughing). Mai ales ca are o prietena cu un caracter pe*sat rau xD.