BUna, m-a pus pe mine prietenul meu odata la incercare ca nu avea incredere in mine si desi a vazut ca il iubesc si nu il insel, m-a lasat balta, ne-am despartit 1 luna...asta a fost anul trecut cam pe vremea asta; l-am pus si eu odata la incercare dar cred ca si-a dat seama, nu stiu sigur, dar a zis ca are prietena, ca o iubeste, i-a zis si numele adica numele meu, in fine...am mai fost noi certati, despartiti, impacati, dar pana la urma am lasat tot ce a fost in trecut si acum traim prezentul, acum traim o frumoasa poveste de iubire impreuna, e mai frumos ca niciodata! Nu am sincer incredere deplina in el, ca nu e bine sa bagi mana in foc ca te poti arde, dar totusi am cat de cat. Iar el a zis ca are dar uneori nu prea se vede.
Daca relatia nu e bazata pe incredere si respect nu are nici o sansa. Da, am deplina incredere in partenerul meu.
Persoana care vrea sa-si puna la incercare partenerul, banuiesc ca are unele indoieli, indoieli care au luat nastere din comportamente neobisnuite ale partenerului. Pe mine nu m-a incercat nimeni, din cauza ca nu i-am dat motive sa se indoiasca de mine. Am fost tot timpul natural, tot timpul eu.
Eu incredere in el am, dar el nu prea. Apai stiam ca imi luau aproape 2 -3 baieti pe zi id si imi faceau complimente imi ziceauca sa ies cu ei, si chesti de astea care sa ma puna la incercare. dar bineinteles ca pan la urma am descoperit ca el era la mijlocul farsei asteia .
Nu.nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se puna iubirea la incercare pentru ca eu cand iubesc, iubesc.Si nu, nu am incredere deplina in partener.De fapt nu am incredere deplina in nimeni, in afara de mama mea.