| Rizer a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa vi sa rupa prezervativul? Ce ati face in situatii de astea?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... mi s-a intamplat de 2 ori.
Am avut noroc ca mi-am dat seama.

Răspuns utilizator avertizat
Stefan
| Stefan a răspuns:

Trebuie întotdeauna sa aveti rezerve de prezervative, altfel nu va mai apucati de treaba!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da. Si-a pus alt prezervativ.

| Sara a răspuns:

Alt prezervativ. iar daca a ejaculat. rapid pastiluta de a 2a ziwinking

| yami a răspuns:

Deja faptul e consumat, asta e...continuati cu activitateawinking, de ce sa stricati atmosferatongue... apoi mergeti la farmacie si luati pastilele de urgenta, asta dc nu ai/a folosit deja si alte contraceptive. iar a doua oara lipeste-l cu adeziv, sa fiti mai siguritongue.glumesc, se poate intampla oricuihappy

| dragosh a răspuns:

Mi s-a intamplat prima oaralaughing. II dadeam mai mult din dusmanielaughing. La un moment dat trooosccc!laughing). Ea s-a dus pe tron si se tot scremea sa urinezelaughing. Credea ca cine stie ce boala avem si cam asta a fost totlaughing

| ullyse a răspuns:

Cred ca de asta tot iei tu pastile de a 2-a zi, nu? Mai madutza, incearca sa fii si tu mai atenta si mai selectiva... nu uita ca o relatie sexuala cizelata iti aduce mai multa satisfactie decat una de 5 minute, la nevoie!

| byank a răspuns:

Mi s-a intamplat... oricui i se intampla la un moment dat. de urgenta pastila de a 2a zi si in continuare multa atentie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mi s-a intamplat. Ce poti sa faci? il scoti, iti pui altul si o iei de la capat.Asta daca nu a ejaculat deja.

| nisi1t a răspuns:

Pastila de a doua zi, alt prezervativ

| kayan a răspuns:

@SIA... si daca partida dureaza 3 zile si prezervativul s-a rupt in prima zi... cum mai iei pastila de a doua zi? laughing