Eu respect foarte mult o fata care amana cat mai mult momentul in care va face sex pentru prima data, dar in acelasi timp nu mi se pare normal ca o fata care nu este pregatita sa faca sex, sa intre intr-o relatie. Nu ma intereseaza ce varsta ai, dar daca nu vrei sa faci sex, nu iti face iubit. Oricat ne-am invarti dupa cires, pana la urma despre asta e vorba intr-o relatie...despre dânsa într-însa.
Nu stii nimic. O relatie se bazeaza pe tinere de mana, imbratisari si fluturasi.
Acum serios, mi se pare patetic cum toti de la categoria asta le considera ingerasi virgini si inocenti incapabili de gandire critica iar pe ei niste porci misogini profitori fara scrupule. Cat **** de ipocrizie. Cei mai patetici sunt aia cu "te *** si te lasa".
Cel care cere asa ceva dupa o relatie maxim de 1 an nu e cine stie ce baiat, dar daca vine din partea ta e altceva.
Oricum decizia e a ta.
Atentie daca nu cumva a glumit.
E prima data la tine? o sa ai ceva munca de lamurire cu el. tu ii explici, el nu intelege. si sfarsitul va fi: ori tu pleci de langa el ca te-ai saturat sa auzi aceeasi placa, ori el te inseala cu alta si pleci de langa el. eu zic sa nu lasi de la tine pentru oricine. mai ales cand vine vorba de asa ceva.
Nu, nu e deloc normal!
Eu iti recomand sa astepti sa treaca minim un an de relatie, iar varsta ta sa fie de cel putin 18 ani!
Nu; normal e din prima seară.
PS că nu e normal ca tu să și accepți, e deja cu totul altă istorie.
NU,nu e normal! Indiferent de varsta voastra, doua luni e prea putin pentru asa ceva.Nu cred va cunoasteti indeajuns.Iar daca esti minora.iar el major cu atat mai mult.
Da. In mod normal voia sa ti-o traga din prima zi dar a zis sa astepte si el 2 luni sa nu para porc.
Nu este normal. EL profita de faptul ca esti virgina si crede ca te poate prosti usor. Eu zic sa ii faci o surpriza si sa nu te lasi pacalita. Daca este de acord sa te mai astepte inseamnca ca te iubeste, daca nu inseamna ca vrea doar sa isi atinga scopul mizerabil.
E normal dar depinde si de varsta care o aveti
Baeti pot si ar cere sex dupa 5 minute de relatie
Totul depinde de tine dar recomandat ar fi la 17-18 ani
Nu nu e normal. o relatie nu consta in sex ci pe iubire. iubitul meu fiind musulman nu se culca cu mine pana la casatorie! o sa va para rau mai tarziu
anonim_4396 întreabă: