| CORONAVIRUS a întrebat:

Buna, vi se pare normal ca eu cu prietenul meu sa ne plictisim sau in weekend sa nu avem ocupatie? Mentionez ca ne-am mutat amandoi in oras.

5 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Faceti sex nebun pana rupeti patul

Răspuns utilizator avertizat
| Eireann a răspuns:

Mai ales daca stati la oras cred ca este doar lipsa de interes sa nu gasiti ceva interesant de facut - si nici nu trebuie multi bani.
Mergeti la spectacole - teatru, opera, balet, stand-up comedy, filarmonica, concerte - s-ar putea sa va placa chiar daca nu va asteptati.
SAU
Impreuna cu niste prieteni faceti o seara tematica- noi faceam in legatura cu diferite tari, e plin internetul de retele de mancare indiana, chinezeasca, vietnamese, libaneza, frantuzeasca, spaniola, turceasca sau orice altceva va face cu ochiul- cautati sa ascultati un pic de muzica din acea zona, eventual va uitati la un film care are actiunea acolo - puteti sa faceti si in 2 daca prietenii nu gusta genul asta de activitati.
Mergeti cu masina in afara orasului undeva unde nu ati fost niciodata sau un loc pe langa care treceti mereu dar nu aveti timp sa va opriti. Alegeti un drum pitotesc- munte, mare, padure - alegeti un sat uitat de lume si mergeti pana acolo sa beti o cafea.
Vizitati un obiectiv turistic din oras - majoritatea oamenilor care locuiesc intr-un loc nu viziteaza fiindca sunt acolo dar sunt tot felul de o
Parcuri, cetati, galerii de arta, parcuri de distractie, gradina zoo ( ma rog, eu prefer sanctuare dar in fine), gradina botanica.
Mergeti la hipodrom daca au ore de echitatie pentru incepatori.
Mergeti la planetariu.
Mergeti la piscina ( chiar daca e iarna sunt cele acoperite).
Mergeti la patinoar.
Mergeti la talcioc ( piata de vechituri) - grija la portofel si telefon dar e haios, oameni interesanti, chiar daca nu cumperi mai nimic, e o experienta.
Faceti un curs de dans sau mergeti la un workshop.
Pregatiti o seara romantic cu tot dichisul.
Inca 1000 de chestii faine care pot sa fie facute fie doar voi 2, fie cu prietenii. Trebuie doar vointa ca altfel sa stati pe canapea oricine se plictiseste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieșiți în oraș.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă vă plictisiți împreună și sunteți tineri e bine să vă despărțiți și să locuiți separat.