Depinde cat este de versatil cu femeile, ca unul afemeiat nu pierde nici o ocazie sa nu obtina cat se poate de repede sex si merge pe "repede-inainte".
Depinde? De ce anume?
De când vă cunoașteți, de cât de bine vă cunoașteți etc.
Depinde
Am intalnit fete care considerau ca daca nu se saruta la prima intalnire, respectivul nu este interesat de ele.
Si, totodata, am intalnit si fete care erau de aceeasi parere ca tine, ca e cam grabit sa faci asemenea gesturi la prima intalnire.
Acum, parerea mea, e ca in esenta, conteaza persoana in cauza
Ca daca iesi la prima intalnire cu o persoana pe care o adori, chiar si tu ai vrea asemenea gesturi de la o prima intalnire.
In schimb, daca iesi cu o persoana fata de care nu stii ce simti, o sa fie cam asa, gen... Se putea si mai bine, s-a cam grabit, nu a fost tocmai ok. Cumva, o sa-i cauti nod in papura.
Si asa sa ne amuzam putin Am intalnit la un moment dat o fata care mi-a reprosat ca m-am cam grabit la capitolul sarut
Mno, eu ma apropiam sa o imbratisez sau sa o pup pe obraz, dar ea venea cu buzele spre mine... Nah, ce era sa fac? Nu se simtea prost daca o refuzam?
Depinde de cât timp ne cunoaștem.
Desigur în marea majoritate a cazurilor poate fii grăbită, dar trebuie văzut si cotextul în care se produce.
NICI MĂCAR când după cam 1.5 ore - FAC SEX - 2 care s-au văzut PRIMA oară în viața lor NU se face așa.
Până să se dea de înțeles că femeia VREA sex cu bărbatul cei 2 au atingeri foarte scurte cu mâna și NU săruturi.
Abia când INTRĂ femeia în casa unde vor face sex SAR unul pe celălalt cu sărutări și îmbrățișări și DEZBRĂCAT unul pe celălalt.
DECI - NU este normal ca la PRIMA întâlnire un bărbat să se poarte cu una cum ai scris în întrebare.
adelina_8639 întreabă:
George0197 întreabă: