| elenavalentina776 a întrebat:

Bună! Vin aici cu o întrebare pentru a fi eu sigură pentru mine, deci eu am aproape 18 ani și mi-am început practic viața sexuală luna trecută, am mai avut încercări dar eșuate, am avut vreo 3 acte sexuale protejate, partenerul meu s-a șters cu șervețele umede și uscate după înainte să mă atingă cu mâinile.
Problema este ca pe 2 aprilie am avut alte acte sexuale toate protejate, la fel prietenul meu s-a șters cu șervețele umede și uscate, menstruatia mea trebuia să vină pe data de 7 aprilie, el mi-a spus ca mereu s-a asigurat ca prezervativul sa nu fie rupt, el sa fie curat și totul sa fie în regulă, întrebarea mea este, e normal sa întârzie menstruatia două zile? Ar trebui să mă îngrijorez?

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Rata de protecție a prezentului e de 99%., ca pot avea loc scurgeti inpercepribile pe langa. Asa ne-am pomenit și noi cu fiul nostru cel mic, sotul meu glumea ca ii chemăm de nasi pe cei de la durex. Ai fi mai fericita, liniștită daca pe viitor ai alege sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung De aceea a poruncil Dumnezeu in Biblie - Fugiți de curvie, ca sa protejeze femeile, sa nu trăiască in stresul unei sarcini nedorite, fără un bărbat alături, dedicat sa fie tatăl copiilor chiar neprogramati.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă actele sexuale au fost protejate și curate asa cum zici tu, nu poate sa fi ramas gravida. Cred ca este o dereglare a ciclului menstrual, din cauza actelor sexuale avute cu iubitul tău.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca ati facut sex protejat, nu esti insarcinata.
La varsta ta ciclul este neregulat. 2 zile intarziere nu e motiv de ingrijorare.

Daca ti-ai inceput viata sexuala, e bine sa mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| BoulDracului a răspuns:

Recomand аvortul cu bâta de baseball

| User12437883839 a răspuns:

Nu ai de ce să te îngrijorezi e normal sa întârzie mai ales că ai avut contact sexual, nu fi stresată relaxează te

| elenavalentina776 explică (pentru User12437883839):

Hei,astăzi am discutat deschis cu partenerul meu și l am întrebat dacă este sigur ca a fost totul safe, mi-a zis ca da, ca de fiecare data a avut grijă la toate detaliile sper sa fie asa am încredere în el, îmi doresc să vină zilele astea

| User12437883839 a răspuns (pentru elenavalentina776):

Stai liniștită și nu te mai agita dacă a folosit prezervativ și a avut și grijă nu se poate întâmpla nimic, nu te mai stresa, poți reveni cu un răspuns dacă nu apare menstruația în 2-3 zile

| elenavalentina776 explică (pentru User12437883839):

Hei,în această dimineață am făcut un test de sarcină, au trecut două zile de la întârzierea menstruatiei si 8 de la ultimul act intim, testul este negativ, sper ca rezultatele sa fie bune, majoritatea persoanelor spun ca este normal sa se deregleze menstruatia puțin după începerea vieții intime

| catalintgv a răspuns (pentru elenavalentina776):

Stai linistita, totul e ok. Dar totusi de ce nu incerci oral/anal daca iti e frica asa de tare?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru elenavalentina776):

Testul de sarcina se face la 3 saptamani dupa actul sexual neprotejat, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.

| Dariamari23 a răspuns:

Menstruatia poate veni si netrgulat, dar daca stii ca iti vine in totdeauna regulat poti consulta un ginecolog pentru a fi sigura ca nu esti gravida.