anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, vin cu o întrebare de care chiar ma rușinez.
Mai mult spun ca ma rușinez de prietenul meu căci, intr-adevăr îmi este jena. Problema este ca, in zona anală am fesele ieșite in afara, nu e ciupearca, am fost și am consultat chiar și doctorul și a zis ca totul este okay, nu este nimic de făcut și ca nu crede ca se poate de decurs la operație. A zis ca mai este lume care se confrunta cu așa ceva însă. Problema la mine este ca din cauza ca ma jenez atât de tare, nu pot întreține relație sexuală cu prietenul meu in timpul zilei, fiindca știu ca el va vedea asta. Și chiar mi-e rușine sa vina momentul când sa-mi pună întrebarea, de ce la mine fundul este așa. De asta întrețin relație cu el numai noaptea când e intuneric, atunci ma simt mai liberă. Eu știu ca el este o persoana de zi mai mult decât de noapte și chiar as vrea sa ma simt atât de liberă încât sa nu -mi pese însă am un blocaj înăuntrul meu. Și el nu ma face sa ma jenez de corpul meu, admira totul însă știu ca dacă va ajunge sa vadă, poate ii va fi scârbă

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca ai incredere in el, vorbeste-i despre ce problema ai. Nu ai de ce sa te simti jenata de iubitul tau. Sunt multe persoane cu probleme si fara incredere in ele dar eu consider ca daca ai alaturi persoana potrivita, i te poti arata asa cum esti.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doamne ce probleme grave au uniilaughing niste perostii, daca te iubeste te accepta asa cum esti, daca nu te iubeste nu te va accepta nicicum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune poza sa vedem laughing
Așa este structura fundului tau nu e nici o problema că îl ai puțin mai lăbărțathee hee e mai sexy așa big grin

| BoboBobo6717 a răspuns:

Io nu înțeleg cum vine asta, dar noh. Încerc să îmi imaginezi ceva acolo, dar nu înțeleg la ce te referi, sincer.

| Bogdanel27 a răspuns:

Nu are dc să-ți fie jenă gândește-te pur și simplu că e persoana cu care vei trăi o viață alaturi de el. Asta ce înseamnă că vei face sex doar noaptea? Gândește-te o persoană te iubește așa cum ești nu doar când faceți sex sau mai știu eu

| suntfoartesimp a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, te accepta asa cum esti