Baietii au un caracter tare, tare complex.
Acum te plac, in urmatoarea secunda uita tot ce au spus.
E bine sa ai grija de cine te atasezi si cu cine iti imparti emotiile si sentimentele, pentru ca nu stii daca acel cineva este o persoana buna, sau daca la sfarsit te va face sa suferi.
Comportamentul lui este, intr-adevar, ambiguu.
Poate inca mai tine la tine ca la o prietena. Poate te place chiar si dupa tot ce a fost intre voi.
Nu poti sti niciodata.
Iar daca stai sa te gandesti, fata care ti-a spus ca el este cu altcineva, te-ar fi putut minti. Nu stiu in ce relatii esti cu respectiva persoana, insa e indicat sa te increzi numai in lucrurile in care esti absolut sigura.
Personal, eu cred ca inca mai tine la tine.
Uita-te la caracterul lui, si urmeaza-ti propria ratiune. Numai tu stii cum stau lucrurile!
Ai grija de tine! Pa-pa :*
Eu cred ca da, poate i-a spus asa prietenei tale ca ea sa nu stie chestia asta...mai mai poate fi alceva, te duce cu zaharelul si incearca sa profite de tine scumpo.
Mai bine ignora-l caci este mai bine asaNu merita sa pierzi timpulò cu el. Tu pe cine crezi? Pe el sau pe prietena ta?
Si eu pun, uite :*:*:*:*:* asta inseamna ca te plac? le pune ca asa le pune. doamne copiilor, reveniti'va
Si eu pun emoticoane :*, si fratele meu pune, si toti baietii care ii cunosc
Hei, astea sunt pentru un fel de dragalasenie, dar nu neaparat ca te place.
Eu cred ca e o posibilitate sa e placa sau doar vrea sa te recucereasca sa te aiba ca rezerva daca se desparte de bianca
Daca sa da interesant pe langa tine sau te priveste ca si cum ar lua foc iar tu trebuie sal scapi cred ca da te place din nou
Bananacantareata87 întreabă: