| adb a întrebat:

Vin si eu cu o nelamurire.De ceva timp prietenul meu imi da tot mai putina atentie si am impresia ca profita de increderea totala pe care i-am oferit-o, nu mai spun de libertate.Pe la ora 10 mi-a zis ca revine la 11 jumate pe mess si de atunci il astept cu sufletul la gura...la telefon daca sun imi da ocupat de la 11 jumate.Il iubesc enorm si am facut suficiente compromisuri, doar sa fie bine, dar observ ca lasand de la mine situatia se agraveaza. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| sensesDelight a răspuns:

Stai puțin, puuuțin.
Zici că-i oferi libertate. OK. Te contrazici singură. A zis că revine la 11.30, dar n-a promis că vorbiți sau ceva în genul, nu? Adică, din câte văd eu replica "îl aștept cu sufletul la gură" și faptul că deja îl suni să vezi de ce nu-i acasă e prea mult. Pe scurt, devine stresant.
Am și eu prieten și amândoi ne înțelegem dacă întârziem sau ceva, dacă zicem că ne sunăm și uităm sau numai putem vorbi e totul OK, nu se supără nimeni. La urma urmei e plictisitor să stai bot în bot cu cineva mai ales la vârstele astea fragede.
Te înțeleg, simți că-l pierzi. Dar un băiat e atras de altceva. Încredere în tine, puțină indiferență, fii mai spontană când vă întâlniți, glumește, râzi, sărută-l pasional, atrage-l. Nu-i arăta gelozie și nesiguranță pentru că astfel îl îndepărtezi încet-încet. Iar stresându-te cu griji de genul " Mi-a zis că vine la ora aia, oare ce face?! " te distrug. ^^
Liniștește-te, dacă simți că relația numai merge o poți lua oricând de la început când ești pregătită. Balta are pești. Succes!

6 răspunsuri:
| Lavinia a răspuns:

Poti sa'l lasi...chiar daca il iubesti, daca nu-ti da atentie si nu prea'i pasa.degeaba
nu merita

| xLidiax_1602 a răspuns:

Inceacra sa-l determini sa lase de la el poate va fi mai bine
Sau pune-l la incercarebig grin
SPer ca ti-am fost de ajutorbig grin

| Marijuana a răspuns:

Iti expui frumos punctul de vedere, il intrebi care este cauza comportamentului sau... Ce s`a intamplat de nu`ti mai acorda atentie thinking Daca nu comunicati nu o sa ajungeti nicaieri :*.

| Dddeeaaa a răspuns:

VaiiI don't want to see!
Deci:
1.la mână, nu mai fii așa lăsătoare și încearcă să fii din ce în ce mai dură cu el!
2.la mână când îți face chestia asta ție chiar nu ți se pare că e ceva neînregulă, ciudat...
Tu când îl intrebi...Dc nu mi-ai răspuns la telefon? el ce zice? aș vrea să vorbim mai multe, sincerhappy

| nonny50 a răspuns:

Sperie`l putinel!hee hee Desparte`te un pic de el,o ora,doua! blushing Si daca te iubeste si el v-a incerca sa v-a impacati! Hai, nu-ti fie teama, nu e bine sa traiesti in minciuna! O sa vezi daca te iubeste cu adevarat sau daca s-a plictisit de tine! Succes! happy

| Papusik a răspuns:

Pff, fii mai dura cu el daca nu vrei sa va despartiti.
Doar nu vrei sa ajungi carpa lui, sa faca ce vrea din tine.
Daca nu raspunde si nu raspunde cand va avea nevoie de tine fa-i la fel, sa vada ce oribil te-ai simtit tu atunci.
Totusi is multe ore de atunci.
Cand o sa raspunda intreaba-l ce a avut mai important de facut decat sa vorbeasca cu prietena lui.
Daca iti va da raspuns de genu : m-am uitat la tv, m-am plimbat da-i papucii,