| antoniaidk a întrebat:

Buna! Vine ziua iubitului meu și vreau sa-i iau niște papuci de 1500de lei.
Nu fiți răutăcioși, dacă îmi permit și îl iubesc nu vreau sa aud comentarii.Ideea este ca vreau sa ma asigur ca merita sa-i iau ceea ce își dorește.Ma puteți ajuta cu un test sau ceva ca sa văd dacă el ar face la fel sau n-o sa imi para rau ca i-am luat un cadou așa scump?
Fără comentarii urate

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In principiu omul face alegeri asemanatoare, vezi ce adidasi are deja si cumpara cv asemanator

| Drimmero a răspuns:

La valoarea ta o despartire costa 1500 lei? Barem fa-i si tu un cadou o masina astfel dandu-i de inteles ca poate pleca cat mai repede cu putinta, sa-si ia viteza.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca ai nevoie de un test si exista indoieli, iti va parea rau etc, eu cred ca nu merita sa ii cumperi asa ceva.Plus, de ce simti nevoia sa-l testezi daca va face la fel? Iubirea nu ar trebui sa fie conditionata.

| VoidEternal a răspuns:

Stupid games...

Nu mai faceți rahaturi de genul, nu mai creați situații doar ca sa va faceți voi evaluările bazate pe ce ați citit în revista Unica or some sh¹t.

Daca e prietenul tau, ar trebui să știi deja daca merita sau nu, nu să inventezi tu scenarii și contexte. It's stupid. Grow up.

| anonim3247 a răspuns:

Dacă ai bani cumpără că o să îi placă.

| Robert2526 a răspuns:

Daca ai indoieli, pur si simplu nu ii lua ceva scump si gata. Totusi, daca il iubesti asa de mult cum sustii, ar trebui sa stii deja daca merita sau nu. Oricum este irelevant daca ar face si el la fel sau nu, daca pentru tine asta e important, inseamna ca nici nu il iubesti.

repet, daca vrei sa iei cuiva un cadou, ii iei cu drag fara sa iti pui o mie de intrebari. Daca ai indoieli, poti sa ii iei ceva de 100 de lei si gata laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ne întrebi pe noi, dacă iubitul tău merită sau nu cadoul de la tine. Nu avem de unde să știm acest lucru. Nu e ca si cum il cunoste cineva de aici pe prietenul tău. Tu știi dacă merita sau nu.
Dar sa faci cadou o pereche de papuci (nu contează prețul), are o anume simbolistica; se poate interpreta ca o despărțire; sau poate asta dorești?

| Sistemulxxl a răspuns:

Tu vrei sa-i dai...papucii?