| Deutzaaaa a întrebat:

Vineri am facut`o cu iubitul meu neprotejat, ejaculand in afara. Problema este ca mie trebuia sa`mi vina ciclul pe 20 si mi-a intarziat 4 zile.Crede`ti ca este posibil sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| danibv28 a răspuns:

Nu e panica! tongue

9 răspunsuri:
| IleanaConsaZeAnA a răspuns:

Da este posibil inainte de a veni sperma penisul elimina o subsanta preajaculatoare care contine spermatozoizi

| Shugareala a răspuns:

Buna! dupa primul contact sexual de obicei ciclul intarzie, de la 3-4 zile la 10 zile... riscuri sa fi insarcina sunt oricum. Aveti grija happy

ar fi indicat sa iti iei un test de sarcina.

| Nextone a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu mai risti, daca nu iti doresti un copil si sa va protejati. Daca nu v-ati protejat orice este posibil...desigur sansele nu sunt foarte mari dar exista.Succeshappy

| abcdfegbhwrthbfwsrtg a răspuns:

Cumpara un test de sarcina de la farmacie. altfel nimeni nu poate sa iti spuna daca esti sau nu insarcinata.

| Andreea357 a răspuns:

Da este posibil oricum da cel imi bine e sa-ti iei un test

| Andreea357 a răspuns:

Da este posibil oricum da cel mai bine e sa-ti iei un test

| Andreea357 a răspuns:

Da este posibil oricum da cel mai bine e sa-ti iei un test de sarcina ca sa nu mai existe indoieli noi n-avem oricum de unde stii da alta sa te protejezi

| ascovit a răspuns:

Cu toate ca daca ti-a venit ciclul dupa un contact sexual neprotejat intarziat cu 4 zile, ar trebui sa nu iei treaba asta prea in serios, ai putea sa gandesti ca este doar o dereglare a ciclului menstrual. Dar asta pentru. intervalul de timp in care vei afla adevarul. Untest de sarcina este bine venit, insa o vizita la ginecolog este si mai bine venita.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fii insarcinata, dar nu obligatoriu. Daca menstra intarzie mai mult de 7 zile, intr-a opta fa-ti test de sarcina din prima urina de dimineata. Daca e negativ, il vei repeta dupa 3-4 zile si apoi vei merge la ginecolog.