Si mama e la fel
Oricum incearca sa vorbesti cu tatal tau si sa vorbeasca el cu mama ta si sa o convinga sa te lase ca esti destul mare:*
Crede.ma ca tatal tau o poate convinge mai usor sa te lase decat o poti tu face :*
Daca tot nu te lasa mama ta si tu il iubesti lupta nu te lasa mamei tale nu trebuie sa stie ca pleci cu prietenul zii ca mergi la o prietena si prietena aia a ta sa vb cu mama ei sa te ajute... iar daca tatal tau te lasa si e de partea ta el i-ar putea inchide gura mamei tale sa zica ca daca patesti ceva va fi vina lui, lupta ca se merita nu toti au noroc de asa ceva:*:*:bafta
Incearca sa porti o discutie cu ea. Una deschisa, in care sa vii cu argumente solide ca ar trebui sa aiba mai multa incredere in tine. Intereseaza-te unde mai exact pleci si da-i toate detaliile. Arata-i ca esti responsabila, matura si ca poate avea incredere in tine. De asemenea, cere-i argumente contra plecarii tale. De ce nu ar fi de acord. Iar daca nu are sau nu vrea sa-ti dea, spune-i ca ar fi drept sa-ti dea, macar sa stii ce nu i se pare in regula. Daca nu-l stie pe prietenul tau, ceea ce nu cred, propune-i sa stea de vorba cu el, ca sa vada ca poate sa aiba incredere. Daca nu vrea sub nici un chip, inseamna ca are ea ceva ce nu-i da pace. Totusi, mamele sunt mame si simt cand ceva nu este in regula. Daca nu vrea, nu reactiona violent sau rau. Spune-ti ca are ea un motiv. Si nu te stresa, daca nu se intampla, timp este destul. Sper sa ai noroc
Pai daca taicat-o te lasa si ti-a dat si bani eu spun sa pleci si sa-i lasi pe ei sa se certe
Pai eu cred ca este ingrijorata pentru tine mai laes ca pleci cu un baiat si aveti varsta asta (nu ma refer la diferenat de varsta dintre voi). Eu cred ca ar trebui sa o iei si pe mama ta in excursie sau sa-i spui sa te sune din 10 in 10 minute ca sa vada ce faci. Poate crezi ca e cam deplasata chestia asta dar daca vrei sa pleci poti sa faci orce.
Bah. eu zic altceva si poate te vei supara. dar nu iti sugerez. tatal tau. din cate pare e bun cu tine.asa cum zici... insa mama ta nu accepta asa ceva,,, din cauza ca ea e mai in varsta ca tine si stie mult mai multe. chiar iti sugerez sa o asculti pe ea.si sa ramai acasa. se pot intampla multe.mai bine du-te la un gratar sau in parc dar nu la munte departe de casa. fa-o pentru binele tau :p