Primul meu sarut,... are o poveste lunnnga!
cunosteam un baiat, dintr-un grup de prieteni. ne cunoscuseram luni, nici nu stoam km il cheama, dar marti, ne-am intalnit pe strada!,... am ramas in compania lui pana aproape de casa, ...aflasem km il chema! :;)
miercuri, la fel,... am mai stat de vb,. am mai glumit, in fine, aflasem si cati ani are si unde invata! :))
joi,. joi, a venit la mine la scoala, dupa un prof, sa-l mai salute!,. si iar ne-am vaut, dupa care am stat cu el toata ora de civica! mi-am luat si absenta atunci :))
vineri,... a trecut prin fata scolii si eu ieseam de a ore, si iar ne-am vazut, si am ramas ca el cam,.2 ore in parca pe un leagan di ala, si radem, si glumeam, 8-> si ascultam mulzica 8->. dupa ceva vreme, vine o cunostintza,. noi pleca, de acolo undeva pe o bancutza care avea si masa! eu stateam invers, iar el ca piciorele sub masa, normal,
in momentul ala, pe mine m-a apucat tremuratul,. bai da` ce treuram.;)) si el m-a luat n brate ca sa nu mai tremur, si eu pe el :x./// si am stat asa cred ca 30 de minute,. si la un moment dat, a fost ceva reciproc, m-am intors si eu, si el,. si ne-am sarutat,. dar nu asa simplu km zici u! ci in cel mai complicat mod posibil :))
orqm, a fost tareeeeeeeee rawwwwww! a fost magie curata atunci! nu-m vena sa cred;)). a trecut muult timp de atunci, dar eu si acum sunt ca baiatul ala care kulmea, a devenit cel mai bwn prieten al varului meu :)
deci, eu nu vruiam o relatie, sau sa il sarut,... dar pur si simplu,.s-a intamplat, nu e nevoie sa-ti faci planuri! o sa fie superr! iti spun eu!
pupici si bafta :*
La ea acasă, în clasa a 8 a., dar nu ni s-a părut ceva foarte interesant, în momentul ala, și ne întrebam nedumeriți amândoi, de ce le place ăstora, să se sărute!
RELAX! primul meu sarut? la oprirea de troleu.am vrut pe obraz dar a fost pe buze.mmmm f placut.
O s te descurci, relax! la ce varsta si undev am avut primul sarut? aaa, aaa nu cred ca vrei s sti , sub masa la o nunta pe la 11 ani
Mai copii mai, voi planificati trairile astfel incit primul sarut sa nu vina atunci cind o simti ci atunci cind e planificat? Stai cuminte pentru ca nici tu nu vrei sa-l saruti odata ce spui ca simplu, ca nu sofisticat etc.Cind o "simti"cu adevarat retinerile astea dispar complet.
Pe bune?eu mi-am primit primul sarut la 13 ani da l-am primit din greseala ca un baiat a vrut sa ma pupe pe obraz si eu am intors capu si na ca s-a intamplatfa si tu la fel
anonim_4396 întreabă: