"Buna,vizitand acest site si uitandu-ma peste el am prins curaj astfel incat sa imi exprim si eu problema cu care ma confrunt in speranta ca cineva va reusii sa ma indrume spre o solutie."
"Eu sunt prost, dar când mă uit în jur prin curaj.", ceva de genul.
Revenind, ți s-a mai spus, și nu, nu e un clișeu. Dacă nu încerci, nu câștigi. Iar dacă încerci și nu-ți iese, prinzi experiență. Hai, baftă!
Treb' sa recunosti ca omu' si-a facut o introducere civilizata...
Daca ai incredere in tine, crede.ma ca o sa se vada la cealalta persoana. Poate nu stiai dar cand o persoana e increzatoare, persoanele din jur chiar vor crede ca acea persoana e simpatica. (Odata un baiat spunea mereu mai in gluma mai in serios ca e frumos si am ajuns chiar sa cred asta pentru ca se simtea bine in pielea lui)
Un psiholog te.ar putea ajuta sa intelegi ca nu trebuie sa.ti fie teama. Suntem toti oameni. E normal sa vrem sa socializam.
Lipsa de experienta își spune cuvântul la fel și lipsa de încredere în tine.
Dacă conversezi nu pierzi nimic, orice om are nevoie de perseverență în orice domeniu. Nu te gândi că pe prima o și agăți dar eșecurile duc spre succes.
Buna.Sunt de parere ca iti lipseste increderea de sine.Atata timp cat esti increzator in propriile tale forte nu are cum sa se intample astfel de incidente minore.Incearca sa vorbesti dezinvolt cu respectiva tipa pe care se presupune ca o simpatizezi.Gaseste diferite subiecte pe care sa le abordati impreuna.Nu intra in panica pentru ca nu ai de dat un test sau ceva.Tu poti absolut orice si trebuie numai sa vrei.Promite-mi ca nu o sa te mai blochezi.Mai mult curaj, ok? :*