Buna...
Da, si eu am parte de multe momente in care sunt trista, in care simt ca viata mea nu mai are nici un rost, in care simt ca sunt un nimeni, ca nimanui nu-i pasa de mine...in fine...si eu incerc sa fiu o persoana optimista, sa ma autoincurajez, si sa stii ca reusesc. Daca si tu iti respecti propria persoana, atunci fii tare si nu mai suferii, nu mai lasa nici o problema sa faca un loc de suferinta in inima ta.Nu se merita, sincer.Trebuie sa ne iubim pe noi, mai mult ca orice.Normal,mai avem momente si cand trebuie sa ne descaracam, ca orice om, nu totul poate fi perfect in viata noastra. Dar daca gandim negativ, suntem pesimiste, suferim, plangem, ce am rezolvat? nimic! pe cand daca ai minte deschisa spre lucruri frumoase, altfel decurg lucrurile.nu te lasa demoralizata... O persoana nostalgica nu are nimic de castigat.Asa ca zambeste, iubeste viata asa cum e ea, pentru ca viata continua...si totul trece, nu poti trai din amintiri.De aceea capul sus, si bucura-te ca existi, ca esti sanatoasa...altii care sunt bolnavi, sau pe patul de moarte, ar da orice sa traiasca.si noi ne plangem de orice lectie pe care ne-o da viata.
Buna, te inteleg perfect, ca toti trecem uneori prin astfel de situatii...asa e viata, dar incearca sa iti traiesti viata sa nu te macine gandurile negre...cunoaste cat mai multa lume, fa-ti noi prietene cu care sa vb despre tot ce vrei, sa poti sa te descarci in astfel de momente ca e bine sa ai pe cineva alaturi, singuratatea e trista...ai grija de tine
Crede-ma ca si eu sunt in aceeasi situatie......
poate ne consolam una pe cealalta...si devenim prietene..:X:X... ia idd meu...roxyprincesss...:*:*
ai dreptate cand spui ca trebuie sa fii mai optimista... daca stai si te intrebi mereu :''de ce''...sau ''pana cand.''...nu o sa fie bine pentru sanatatea noastra...nimic nu merita sa ne faca sa fim triste...sau sa ne faca sa ne intrebam.''de ce traim''...
nu e bine sa ne facem singure rau...intotdeauna exista si o parte buna...(cred...)... vb pe mess...:*:*...(daca vrei bineinteles).:X
Eu sunt indragostiti de o fta care nu ma baga in seama deci ma simt nasol eu care de obicei sunt fff glumet ma simt naspa
Ai dreptate in ceea ce spui...trebuie sa fii optimista ...si asa viata ti se va parea mai frumoasa... daca vrei sa ne mai scriem eu sunt aici.
Toti trecem prin astfel de probleme, nu fiecare din noi izbuteste sa le treaca cu usurinta altii cu mai putina incredere, sigur draguta ca avem nevoie de cineva aproape sa ne mingie sufletul cu o vorba buna, dar nu fiecare din noi are cui sa se adreseze, si eu cad in depresii dar in ultimu timo nu prea mi-am gasit si eu persoana iubita in care am incredere si discut pe orice tema ai vrea chiar si ceea ce nu-ti trece tie prin cap acum... Draguta va trece si asta caci viata e grea, dac ai putea si tu sa fii tare ca mine si sa aincredere si spernata totu va fi okay vei gasi rs pe parkursul vietii! fii optimista si priveste viata altfel, in kulorii vii si sufletul tau nu va insetat de neintelegere! am privit un film "17-o poveste despre destin" ar trebui sa-l privesti, era acolo un moment "tu esti unikul care te intelegi si care te poti ajuta" iata...succese draguta!
Dap si eu sunt in aceiasi situatie in care te aflii si tu si sincer nici eu nu stiu cum sa scap de starea asta...