| Oanix21 a întrebat:

Bună. Voi ce credeți?
De 5 luni merg la tatuaj la un băiat.Din prima zi am simțit o compatibilitate frumoasă și cã rezonãm foarte bine. Băiatul mereu îmi răspunde la story-uri,când merg la tatuaj mã întreabă dacă am relație, îmi oferă multe semne cum cã m-ar place dar nu le înșir pe toate aici. Sâmbăta trecută am fost la o nuntã la care a fost prezent și el, fără să știm clar cã ne vom vedea, am rămas mirați amândoi. El este într-o relație de prin 2014 și a cerut-o de soție. El imediat cum m-a văzut la eveniment mi-a scris, se uită într-una după mine,ba chiar s-a prins la dans lângă mine,într-una îmi zâmbea și se uita după mine.
Drept este cã și eu mã uitam după el, dar foarte subtil(i-am și spus asta) tocmai ca iubita lui sa nu se prindă de ceva. Eu i-am scris ca ma uit așa subtil la el din cauza ei (venise vorba de uitat unul la altul) iar el a zis ca lui nu ii place așa, el se uita într-una și fără sa bage in seama altceva.
De câte ori am fost la tatuat îmi dădea de înțeles ca nu prea se simte bine acolo în relația aia.
Spune ca el nu vrea să se însoare. Ca el nu are nevastă si câte și mai câte.
Ba chiar, la nuntă când s-a prins lângă mine la dans mã mângâia pe mâna.

Eu am pus un story cu melodia de la Insula Iubirii(virală datorită lui Teo și Iustina)
"Mă simt cu capu-n nori atunci când te privesc" … iar el a răspuns dacă e singurul la Close Friends.
Iar eu am întrebat (pai)
Iar el a zis(așa înțelegeam către cine merge mesajul dar așa nu știu).
Apoi ca vrea sa afle, i-am dat de înțeles ca este pentru el mesajul.
Iar el a zis ca vrea să știe dacă era pentru el fiindcă vrea să se gândească la asta în secret si ca îmi va spune secretul când voi merge la tatuat.

Voi ce credeți? Mă place în secret de a spus asta? Eu îl plac sincer.dar totuși are iubită…mă simt și aiurea pe o parte…dar intențiile lui au fost și sunt altele chiar și de față cu ea. Ba chiar la nuntă nu am văzut vreo apropiere între ei…Voi ce credeți? Să am răbdare să îmi spună acel "secret"?

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Pare un barbat serios. Sub nicio forma nu iti face ochi dulci (tie si multor altora) ca sa mai pice ceva pe margine cand se plictiseste de iubi cu care vai, nu are cea mai fericita relatie. sad Am varsat si o lacrima.

El e de fapt un barbat complex, nefericit, nu-l pricepe oricine, si nu oricine il poate imblanzi. Dar tu poti. Da-i inainte. Sa ma chemati la nunta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Are relatie. Gandeste-te ca e ca si insurat.
Pana nu se desparte, nu ai la ce sa te gandesti.

Chiar si pentru o "tavaleala", e tot intr-o relatie si tu ai fi intrusa.
Mai sunt barbati pe lumea asta. Gaseste-l pe al tau si numai al tau.

| Miruna333 a răspuns:

Da, te place, vrea o partida. Nu te astepta la mai mult ca nu va divorta. Daca voia, o facea de mult. Stie sa se plange de sotie, dar doar atat. Flirteaza toata ziua cu fetele (nu te astepta sa ii singura careia ii ofera atentie, ar fi chiar imatur sa gandesti astfel) si dupa tot acasa la sotioara vine ca ii e comod.

| Cinic a răspuns:

Sunt absolut sigur ca te iubeste mult. La fel ca pe iubita lui. Se vede clar ca este un barbat loial si cineva cu care iti poti intemeia o familie si o relatie bazata pe respect si loialitate. Eu zic ca gestul tau de a pune o melodie din emisiunea plina de cultura si educatie insula iubirii, la impresionat foarte mult.

| adam7 a răspuns (pentru Cinic):

Frumoasă ironia?