Sfarsitul lumii trebuia sa vina de inca cateva ori pana acum, dar a intarziat:
-in 2000...trebuia sa murim.
-pe 06.06.06...trebuia sa murim iar...
-pe 11. 11. 10 trebuia sa fie al treilea razboi mondial.
Trebuiau multe, dar nu s-au intamplat.
Acestea nu sunt lucruri sfinte, dumnezeisti, bisericesti.
Ci lucruri geografice, care nu au nici o legatura cu cele mentionate mai sus.
Pamantul s-a format in milioane de ani, si tot in miliane de ani se va distruge.
Si nu se va distruge.Soarele,cea mai mare stea, isi pierde din stralucire an dupa an.
Peste cativa mii de ani, sau milioane, nu va mai stralucii si atunci pamantul va fi in bezna si inghetat tot
Atunci putem spune ca a venit sfarsitul lumii
Dar si asa pamantul se va schimba cand va veni o noua era geologica daca ma intelegi
Toate astea cu incalzirea globala si asa sunt niste prosti
Ma rog
Sper ca te-am lamurit
Deci nu iti fa griji
Nu mori!:*
Glumeam
Funda?
Nu exista nimic logic in chestia asta. gandeste-te doar la expresia "sfarsitul lumii"...nu are sens, ar putea disparea o specie, chiar si cea umana ca urmare a unor calamitati. dar nu cred ca se poate ca intreaga planeta sa fie distrusa dintr-o data. poate o sa vina sfarsitul lumii pentru tine daca te apuci de droguri sau ramai repetenta...
Deci, aici este vorba de un razboi psihologic! Practic, la ora actuala, Oculta globalist-regresiva întretine un
razboi psihologic de nivel mondial, prin mai multe focare situate în diverse zone ale
Terrei. Agresiunea psihologica mistica constituie una din componentele principale ale
razboiului psihologic mondial. In viitor majoritatea populatiei va putea fi dominata si manipulata prin diverse
forme de misticism: religii traditionale sau nou înfiintate, superstitii, magie, astrologie
etc. Ca si acum de altfel. Deci traiesteti viata linistita!:*
Ma lor nu am inteles mai nimic. razboi psihik? citeste int. Buna! Voi credeti ca o sa vina sfarsitul lumii in 2012? ''explicate-n vb tale''
Dau funda pentru cel mai interesant raspuns
Daaa razboi psihologic se numeste! Prin chestia asta populatia scade, deci "cineva" urmareste sa atinga aceste scopuri, cu ajutorul agresiunii psihologice Apocalipsa 2012. Cand te gandesti la "sfarsitul lumii" nu te distrugi psihologic? Eu sunt sigura de asta, din momant ce ai pus aceast aintrebare
comansorin întreabă: