Sunt fata si in primul rand m-as intreba daca nu cumva sunt eu de vina. Daca nu l-am neglijat sau pe cealalta extrema daca nu l-am sufocat pe iubitul meu. Apoi l-as intreba calm pe el de ce a facut-o, indiferent cat e de greu sa te mentii calm. O buna comunicare poate va duce la evitarea altor situatii de genul pe viitor.
Dar daca ii este in obicei sa insele nu are rost sa-i cauti scuze sau sa te invinovatesti pe tine, el pur si simplu nu te merita si nu poti face altceva decat sa te desparti de el. Daca isi da seama apoi ca te iubeste trage de timp cat mai mult, fa-l sa inteleaga ca ai suferit cand a facut ce a facut.
Te pup:*
Baiat, miar cadea rau si daca as afla asa ceva de la partenera mea oricum n-am mas duce la curve apoi i-as da papucii sa se duca naibii
Îmi cer scuze că ţi-am irosit timpul. Unde o fi geanta aia ca să-mi pun lucrurile şi ia să văd pe infofer.ro când am tren?!
Şi-atât.
Nu-mi pasă de motive, nici nu iau în considerare să o iert şi cu atât mai puţin nu mai vorbesc vreodată cu ea.
Din secunda aia, ea nu mai există pentru mine.
Mascul, 21.
Sunt fata si pe mine daca m'ar insela l'as parasi si l'as bate si pe el si pe ea.Chiar daca ea nu are nici o vina.
Depinde. Daca tipa ar fi mai buna ca mine, ma recunosc invinsa, ma dau ranita teatral si il pasez tipei
Daca e medie, cam la acelasi nivel cu mine, ne batem parte in parte pe el si el sta si mananca floricele de porumb si tine scorul
Daca insa e mai slaba ca mine, atunci il las. Ce pana mea? Putin respect aici
M'as simti dezamagita.
nu as reactiona violent.
sa incep sa'l jignesc
apoi mi'as propune ca orikt de mult ar regreta, chiar daca il iubesc enorm, sa nu ma impac cu el.
o sa sufar o perioada.
poate o sa vreau sa ma razbun...nu stiu sigur.
totusi, sper sa nu am parte de asa ceva
sunt fata.
app place numele tau
Depinde cum as afla. Cu siguranta i-as asculta motivele dar in nici un caz nu as mai dori sa am ceva cu el pentru ca odata ce a facut pasul asta, cu siguranta il va mai face ori de cat ori va mai avea ocazia. ( sunt fata ).
Depinde de situatie.si pe mine m-a inselat. dar in situatia mea si eu i-am gresit lui foarte mult, asa ca ne-am iertat reciproc si am luat-o de la inceput Si app. sunt fata
Sunt fata si ce as face.
M-as desparte de el, fara scandaluri si tot felul de lucruri.
Eu l'as parasi pe gagica'miu daca m'ar insela.pentru ca inseamna ca nu's destul de buna pentru el si vrea ceva nou. ceva care nu cunoaste. Poate sunt prea irascibila dar asta sun eu
Sunt baiat...cum as reactiona, mhhh, ii spun bft cu noul baiat mi-a parut bine si gata, nu stau sa sufar acum pentru cineva care ma inseala
Sincera sa fiu:nu l-as ierta pentru nimic in lume.eu am o relatie deschisa cu iubitul meu si i-am spus ca m-ai bine mi-ar spune ca nu mai simte nimic pentru mine decat sa ma insele. pup