anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum ați reacționa dacă sunteți cu iubita și vine fostul ei și începe sa o filmeze, sa o înjure și sa tragă de ea? Eu eram cu iubitul meu și a venit fostul (care e varul lui) și a început sa ma înjure (ma făcea curva și alte chestii) m-a filmat cu telefonul și le-a arătat la prietenii mei și iubitul meu se uita. Prima data a început sa rada și nu zicea nimic, vi se pare normal asa ceva? Voi ați fi permis, chiar dacă fostul era var?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Partenerul tau e slab in puteri. Nu e om de lupta dar nici curaj de a tranti cateva replici nu are, in schimb pare sa fie om linistit. Agresorul ar merita un transport exclusiv in India fara cale de intoarcere. Acolo daca isi prinde nevasta ca il inseala poate sa-i dea foc in direct. Asa e legea acolo si e normal pentru indieni sa procedeze asa, numai ca nu si.ar gasi nevasta ci ramane singur printre aia

| Adry05 a răspuns:

Iubită-tu e un căcăcios care crec face pe el din frică de întuneric dacă a stat și n-a făcut nimic în sotuatia asta. Ori nu da 2 bani pe tine si te tine din lipsa de variante

| elninoema a răspuns:

Nu. nu as fi permis. nu e etic. unde dracu ii găsești pe toti prietenii ăștia care isi parchează mașina la tine in garaj?

| Violleta2022 a răspuns:

Trimite-i mesaj ca vei depune plangere la Politie pentru jigniri in public si filmat, cu intentia de a te defaima.
Chiar poti depune depune plangere la politie si chiar poti cere despagubiri de bani, pentru defaimare in public!

| corbulalbrosu a răspuns:

Vina iti apartine in totalitate fiindca ti-ai ales gresit partenerii, primul un nemernic iar aistalalt un las nenorocit. C'est la vie. big grin

| mihai69 a răspuns:

Normal că nu; de unde deduc că sunteți cam toți trei niște kinderi imaturi.
În niciun caz nu e vorba de ceva serios din partea vreunuia. Dimpotrivă. Iar tu mă tem că ai fost doar folosită de amândoi.

| Freya1 a răspuns:

Tu nu te prinzi ca isi bat joc de tine? Ce cauti in gleoata aia de cocalari cocliti?
NU e normal sa accepti asa ceva, păstrează distanță față de astfel de oameni.

| Andreeush a răspuns:

Mie nu mi se pare normal ca iubitul tău să râdă.
Ar trebui să te gândești cu privire la relația ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand nu e normal sa te aibă ca prietena, nu e frumos să se bage pe fostele prietenilor, mai ales verilor și celor din același sange. E dezgustător. Poți să fii tu perfecta. In al doilea rand, ce voiai să ii de-a doua capace doar pentru că te-a numit curwa? As pune întotdeauna prietenii, familia pe primul loc, daca mă respectă și îi respect binenteles, pentru că mai mult că sigur au dreptate.

| Andreea1778 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu era vorba de bătaie, dar sa stea și sa se uite și el sa ma facă curva? Și cine adică sa aibă dreptate?

Răspuns utilizator avertizat
| Ely1234567 a răspuns:

Nu nu este normal amândoi te-au folosit și mai bine părăseștel

| nustiusaraspund a răspuns:

Trimite-mi si mie filmarea. merge bine pe Youtube. funda.