| Georgiana199306 a întrebat:

Bună! Voi cum ați reușit să treceți printr-o despărțire dureroasa? L-am blocat peste tot ca să nu-l mai vad si sa-mi fac rau singura, dar parca simt un gol în inima. Am ținut și încă țin la el, a fost primul meu prieten, prima mea dezamăgire, și parca nu reușesc sa ma desprind de el.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Buna drăguță!
Este normal sa te doară despărțirea de cel pe care-l iubești, însă nu e normal sa îți afecteze prea mult viața acest aspect.Adica nu trebuie să îți afecteze viitoarele relații sau viața ta de viitor.
Ideea este următoarea.Ca sa treci peste despărțire,in primul rand,trebuie sa realizezi de ce v-ați despărțit,iar mai apoi sa înțelegi că omul ăla nu are ce căuta în viața ta din motivele pe care le ai.
Știu că prima experiență este destul de dureroasa,nu te mint, pentru mine a fost un infern,cu toate că relația n-a fost cine știe ce.
Eu unul am suferit mocnit și am lăsat să mă afecteze destul de mult și am ajuns sa dau gres și cu cea de-a doua relație.
Din ce înțeleg eu,faptul că tu inca te gândești la el,nu este exclus sa fi fost manipulată in relație și de aici acesta gândire obsesiva fata de el.
Legat de faptul că nu te poți desprinde de el,nu lasa amintirile frumoase sa te corupă,fi rațională prin a-ți aduce aminte acele momente care te-au făcut să vă despărțiți că sunt sigur că există.
Oricum,cu timpul te vei dezlipi de el,nu e ceva permanent, doar că na, va trebui puțin exercițiu psihic pentru a ți-l șterge din minte.
Eventual, daca te pot ajuta cu mai multe, putem vorbi in privat daca vrei big grin

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu pot spune ca am reusit sa fac ceva anume in acest sens.Pur si simplu am lasat trecerea timpului sa isi faca datoria.E lucrul cel mai pasiv pe care il pot face, insa e de efect, e constant, se simte la un moment dat, chiar daca nu vezi progres imediat.
Doar m-am chinuit sa imi vad de alte aspecte ale vietii mult mai importante la acel moment, la care nu puteam renunta sau da cu piciorul.Life moves on.

Asadar, incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost, de ce v-ati despartit, sa reiei conversatiile avute sau sa despici firul in patru, asa la general, deoarece mai mult rau iti faci.Crede-ma.Unii trec peste despartiri in termeni de zile, saptamani, dar pentru altii poate dura luni bune si nu e nimic in neregula aici.Depinde de tine cat de puternica esti, dar mai depinde, asa cum spuneam mai sus, si de trecerea timpului. Bucura-te de timpul pe care il poti petrece acum doar tu cu tine, citeste, ingrijeste-te, lucreaza la dezvoltarea persoanala sau bucura-te de activitati, pasiuni etc. pentru care poate in relatie nu mai aveai timp.Asa te vindeci mai repede, oferindu-ti tu singura iubire.

| sammie a răspuns:

Simplu, m-am gandit ca nu e nici primul si nici ultimul barbat de pe pamant. Sunt multi barbati mai buni, mai iubitori, mai inteligenti decat el. Si pana la urma, daca stam sa plangem si sa ne gandim cum a fost, la ce o sa ne ajute? O sa ne pice o relatie din cer? Viata continua, mai devreme sau mai tarziu o sa uiti de el. Timpul repara multe lucruri.

| Altinbek a răspuns:

Despartirea este intotdeauna si o oportunitate de a cunoaste altceva nou si poate mai special! Daca despartirea e necesara atunci lasa in spate trecutul si fa loc noului! Din alta perspectiva fiecare cautam fericirea dar aceasta nu este generata de cel din afara ea este deja in noi celalalt are doar rolul de a ne-o arata, de a ne ajuta sa o descoperim ...prin urmare cauta pe cineva mai priceput in a-ti arata cat esti de frumoasa, speciala, si unică!

| shookdazed a răspuns:

Asa se intampla mereu cand tii la cineva,si la mine prima dezamagire a fost urata dar pana la urma am trecut, cum? ei bine greu, multa muzica, intrebari cu ce am gresit si multa munca pana la urma am ramas cu un job bine platit si muzica.
incearca si tu sa iti distragi atentia, da este greu insa cu timpul vei stii ca ai facut o decizie buna ca l-ai lasat.

| Vasilake a răspuns:

Ia-ma pe mine! Cine ma incearca nu ma mai lasa.