Îmi impun să trec peste. Dacă era iubire adevărată, nu pleca.Şi îmi trăiesc viaţa normal, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.O perioadă te consumi şi doare ca naiba, dar apoi trece.Şi realizezi că a fost mai bine aşa.
Noroc c-ai specificat că fără caterincă.
Nicicum. Nimeni nu trece ușor peste o despărțire. (mă refer la cei care chiar simt ceva).
Timpul le rezolvă pe toate.
De obicei, pentru a trece mai ușor peste o despărțire, trebuie să îți menții mintea ocupată. Orice activitate este folositoare.
Poți citi, poți urmări seriale/ filme, poți face orice îți dorești.
Ce poti face? S-a imtamplat s-a intamplat!
Poti sa stai cat mai mult cu prietenii, sa cauti alte fete ( sa uiti de anterioara) si sa face chestii care iti plac tie( exemplu: football)!
Sper ca te-am ajutat!
Spre exemplu socializezi mai mult..iesi in orasi cu prieteni..cunoasti alte fete ca sa uiti de fosta, etc etc...
Merg la sala si ma antrenez cu o ora sau doua mai mult decat de obicei, si imi trece in 3-4 zile!
Ies cu prieteni incerc sa uit acea persoana fac tot posibilul sa cunosc persoane noi P.S putina marijuana n-a facut rau nimanui
Pai... in primul rand eu ascult muzica care imi place si ma face sa ma relaxez sau sa ma descarc emotional, apoi incep sa evit acea persoana 1, 2 sau chiar 3 pana cand sunt sigura ca nu mai simt nimic pentru el...
Gaseste-ti o ocupatie, nu te mai gandi la fosta, poate te ajuta sa iti faci o alta iubita ( poate te indragosteti de ea )
Kitty3D întreabă: