Oricat ai vrea/ai incerca, fara multi bani sansele sunt aproape nule. Banii sunt pe primul loc si cam totul in viata asta se reduce la bani!
Pai da. dar faza este ca multe ma judeca inainte de a ma cunoaste. am patit-o cu una. nu vroia deloc sa vorbeasca cu mine. dar odata a avut o problema si am ajutat-o sa treaca peste si atunci i-a parut rau ca nu a vorbit cu mine de la inceput. dar nu a acceptat sa fim impreuna ci doar sa fim cei mai buni prieteni pentru ca avea in minte iddea ca o sa ne certam la un moment dat si ca nu vrea sa ma piarda ca sunt asa de bun cu ea. dar de atunci nu mai imi iese cu nici o fata (
te chinui prea mult. pot sa te ajut cu niste sfaturi, dar adevarata batalie tu o duci, sa spun asa.
1. fetele cauta in primul rand sa baietii aranjati, precum si noi cautam fete aranjate si cu bunul simt, etc. asta se aplica si la ele.
2. daca esti mai timid. cum sunt si eu te sfatuiesc sa nu te vorbesti cat mai relaxat cu tipa. sau oricine e, si sa nu iti faci griji daca faci greseli, ca nu te omoara nimeni, ii firesc.
plus ca femeile in general se prind repede cand esti indragostit, trebuie doar sa fi atent la semne
3. multe din femei, vaneaza efectiv. trebuie sa nu fi prea moale... daca iti zice ca pleaca si nu mai vine la tine daca nu faci ceva anume... nu. trebuie sa ai initiativa, si sa o lasi putin sa se gandeasca, sa o macine gandurile. ca mereu se intorc. mereu
4. fetele in general adora glumele. din mai multe motive. asta ar trebui sa fie unu din atuurile tale
asta, si sa iti arati sentimentele fata de iubita. dar nu prea mult, ca poti fi luat de fraier. cate un gest romantic din cand in cand ii bine
sunt multe altele. daca vrei sa te mai ajut ID-ul meu ii vasile.alexandru99 si nu sunt nascut in 99 calm!
bagi mana in foc pentru ce spui? eu de exemplu, am 17 ani si ma imprietenesc cu tipe de 18-19 ani 20 de ani. iar cu timpul. ajung sa imi spuna ca le place de mine si chestii de genul. le place cum vorbesc cu ele si ca le dau atentie. chiar daca sunt doar amice poti sa dai gata orice fata. dar ii mai greu sa o pastrezi
Fii tu însuți, nimic nu le place mai mult fetelor decât sinceritatea. Noi fetele urâm minciuna, urâm oamenii prefăcuți, falși.
Ei bine dacă acasă stai rezemat pe o canapea, cu hainele aruncate pe jos, ciorapii împuțiți, mâncând semințe și uitându-te la fotbal, păi ar trebui să faci o ''mică'', mare schimbare, pentru prietena ta. Nu este vorba să te prefaci, dar acel ''tu'' despre care am menționat, nu le place fetelor.
Fi amuzant. Ultimele studii arata ca umorul e strict legat de testosteron. Si schimba-ti freza. Incearca sa arati ca un baiat normal, fara freze de cocalar. Apoi te descurci tu... daca nu, ne raman noua mai multe, nu e paguba.
Pune-ti calitatile in valoare si vei reusi..Sa speram.
Tu nu ai nici carnet deci logic nu ai cum sa te adresezi fetelor care cauta baieti cu bani si/sau cu masina.
Poate are sofer...
deci ar trebui sa am bani si masina doar ca sa ma adresez unei asemenea fete, pai si cum imi dau seama de una de cauta d'astia cu bani?
Poti sa ai masina si fara sa implinesti 18 ani, poti avea si sofer, te poti si adresa fetelor care cauta baieti cu bani, insa trebuie sa ii ai si nu putini.
Dacă vrei o relaţie serioasă, mai întâi de toate trebuie ca acea fată să îţi fie prietenă. Să o cunoşti bine. Să te asiguri că merită să îţi construieşti sentimente pentru ea şi să îţi petreci timpul cu ea.
Mie, cel puţin, aşa îmi place. Nu contează chiar atât de mult cum arăţi. Important este caracterul tău. Poţi cuceri o fată doar cu un zâmbet dacă şti când şi cum să îi zâmbeşti astfel încât să înţeleagă că o placi. Apoi o rogi să îţi dea adresa de mess. După numărul de telefon. Vă cunoaşteţi mai bine.
O mai inviţi la un suc sau la un film. Sau chiar la o plimbare. Îi mai faci complimente.
Nu te grăbi.
Iar când crezi că e cazul, spune-i ce simţi pentru ea. E important să fi romantic şi să ai simţul umorului. Acum ai grijă pe cine alegi. Sunt altele care la început se prefac doar ca să ajungă la bani sau altele...
De asta e important să o cunoşti mai bine înainte de a începe o relaţie cu ea.
Succes!
Fii tu însuţi.
Şi, nu îţi încerca şansele cu fiţoase.
Fetelor, în general, le plac băieţii glumeţi, cu simţul umorului.
Contează cel mai mult să ştii cum să vorbeşti, şi cum să te comporţi.
Să îţi dai seama cum vrea ea de fapt să fii tu
Totul incepe de la prietenie! Ca o mica glumaaa!
Atunci cand iubita iti devine prietena, este cazul sa cauti alta prietena pentru a iti fi iubita
Numarul fetelor cuminti scade pe zi ce trece. cum a zis si NoRegretsxxx, fara bani si masina mai rar ''combini'' una
dar multumesc de sfaturi! v-as da funda la toti dar nu pot
Pai nu sunt fata dar cred ca tot pot sa raspund la intrebarea ta
In primul rand fi tu insuti daca esti genul care nu prea vorbeste cu fetele atunci ar trebui sa nu mai eviti asta.
Baga-te pur si simplu in vorba cu ea nu conteaza despre ce, apoi (daca chiar ti la ea si vrei sa o ai alaturi de tine) ii zici ...ca ti la ea, ca vrei sa fiti mai mul decat prieteni (nu stiu gasesti si tu pe moment) daca te refura asta e nu a fost sa fie.
dar asteapa si tu 1 saptamana 2..adicanu-i zici azi un „Buna ce faci?" pe Fb si maine gata o vrei ca prietena
Si inca ceva incearca sa vorbesti cu ea in fata nu pe cine stie ce retele de socializare
A da am uitat...
Nu "cuceresti fete"... daca o fata nu vrea sa fie cu tine nu prea ai ce sa faci..repet asta e ..asa a fost sa fie
ea pierde
Ai grija sa fie si disponibila