anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi incepe direct vara asta cind am fost la tabara m-am intilnit cu un baiat, foarte putin timp.Acum ca m-am mutat la o scoala nou el e in clasa paralela,si in pauze ne vedem des,se poarta frumos cu mine,imi mai face complimente, doar cind nu sint prieteni lui prin preajma.Cind plecam de la scoala,el insista sa-l pup pe obraz, eu il pup apoi el pe mine.Dar cind sint cei mai buni prieteni ai lui prin preajma el se uita la mine.Prietena lui cea mai buna imi spune sa nu-mi fac sperante pentru ca lui ii place de alta fata.Tot timpul ma face sa rad se comporta frumos cu mine...Ce ar trebuie sa cred?

Multumesc celor care au citit.

Funda*

Răspuns Câştigător
| MskDesign a răspuns:

Baiatul este mai rezervat in preajma prietenilor pentru a te proteja pe tine.Cu siguranta te place.

3 răspunsuri:
| Valleria a răspuns:

E logic ca cind e cu prietenii nu o sa-ti spuna sal pupi. Eu cred ca te place

| Andrei1811 a răspuns:

Eu sunt un baiat timid si in cazul asta il inteleg pe acel baiat, din perspectiva mea el te place, dar el crede ca prieteni lui o sa rada de el, incerca sa te duci tu si sa il pupi pe obraz de fata cu prieteni lui si sa ii zici ca daca ii sunt prieteni adevarati l-ar incuraja nu ar rade de el. Adica cel putin, asa sunt prieteni mei, ei ma ajuta sa trec peste timiditate!

| Somaku a răspuns:

Te place clar, si despre acea fata :
cred ca ea il place (ceea ce cred ca toti care am citit asta stim laughing ) si il vrea doar pentru el smug
Daca e destept sa te aleaga pe tine. :3
Funda? smug