Da, pedofilia e o problema grava si de actualitate... dar nu vad ce legatura are asta cu faptul ca voi ati inceput sa va luati de niste muncitori pe santier...
Pedofilia este prezenta in toate tarile lumii, nu doar in Romania, acum sunt mai multe cazuri din cauza parintilor care nu-si educa si supravegheaza copii mici, adolescenti care ies imbracati total neadecvat varstei lor, pretinzand ca sunt mai mari de varsta decat sunt in realitate, permitandu-li-se sa mearga la distractie singuri de la 13-15 anisori, alaturi de baieti mai mari, alaturi de oameni maturi, consumand alcool, dansand vulgar pe manele, ori stand afara dupa ora intunericului, ceea ce un parinte cu dragoste si grija pentru copilul lui, nu ar permite asa ceva, copiilor minori.
Bineinteles ca pedofilii nu au nici o scuza, aia stiu clar ca acesti copii nu au capacitatea intelectuala sa discerana binele de rau si atunci profita de naivitatea acestor copii, nenorocindu-i.
Printre puscariasi, pedofilii sunt tratati cel mai rau in puscarie, mult mai rau decat sunt tratati criminali, fiindca pana si un puscarias nu ar accepta ca un copil sa fie violat, fiindca este prea mic si nu se pot apara.
Bine, am sa ma imbrac cu fusta si rochite lungi, dincolo de genunchi, si nu voi mai iesi in gasca cu prieteni si prietene.
Bine, asa era inainte in secolul 20, acum suntem in secolul 21
Https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-2f21a84a05ca30f3fc3c89d314180790
Prof. univ. dr. Dumitru Bortun: https://www.youtube.com/watch?v=3Fz8eTaGsEo&t=730
Da frate, numai pedofili peste tot, si aia de pe santier de ati facut misto de ei, voi fiind niste copile si aia ditamai oamenii, si aia de s-au uitat la voi Ma intreb daca nivelul de inteligenta al userilor de pe TPU poate trece de nota 5, din cate vad nu cred.
"Mindfulness", tu ești omule? Mergi cu doua conturi simultan?
Da, eu sunt, ah, m-ai deconspirat, acum trebuie sa-mi gasesc alt cont, sa sun la mama nava sa-mi faca altul.
Bine
Bine, ce?
Bafta! Poate data viitoare te prefaci mai bine!
Nu stiu cum ai reusit sa ma deconspiri, lucrezi la SRI? esti tare, ce sa mai.
Mulțumesc!
Stateam ca pe carbuni încinși daca nu te întrebam
Cred! noroc ca ai aflat!
Acum ma nelinistete alta întrebare. Ai spus ca inteligenta celor de pe TPU nu depășește nota 5, dar a ta cât valorează? Fără supărare Sau intri și cu în calcul?
Care rata? Ca pun pariu ca nu au stat astia de la Institutul national de statistica cu carnetelul dupa ei, sa numere toti pedofilii din tara. Daca statul roman stia de existenta fiecarui pedofil, cu totii erau la puscarie sau aspru amendati.
In plus fetele din ziua de azi se dezvolta intr-un ritm foarte alert, asta o vad cu ochii mei. Acum 11-12 ani cand aveam 14 ani, fetele de o seama cu mine aratau ca niste copile adica exact raportat la varsta lor.
Fetele din ziua de azi care au tot 14 ani, arata a 20+. Iti este foarte greu ca barbat in ziua de azi sa deosebesti o fata de 14 ani de una de 20, deci e si normal sa se intample asta.
Nici tupeul exagerat pe care il au multe din ele, nu le ajuta si tot ele se plang de asa ceva. Nici nu mai aduc in discutie atunci cand se face vara, vezi des pustoaice de 14 ani cu blugi scurti trasi pana in fundul gaurii...
Si eu am o pereche de blugi scurti asa, si daca nu iti place, de ce te uiti? Pot sa port colanti?
Daca ai sub 18 ani si esti cat de cat educata, se poate sa porti si blugi scurti care sa nu dezvaluie zona intima. Nu e ca si cum ma uit eu de nebun. Pur si simplu iti sare in ochi asa ceva. Daca ma apuc sa merg pe strada in colanti sa mi se vada ouale, crezi ca nu ar atrage atentia? In cazul ala ar trebui sa iti zic si eu tie sa nu te uiti? Ce minte aveti unii...
Ok, si daca vezi ceva la blugi in zona intima, nu e vina mea, asa se aseaza singur pantalonul
Da, am observat, și nu numai în România, peste tot în lume. Chiar și aici pe TPU aproape zilnic vezi cazuri de animale de bărbați de 20+, 30+, chiar 40+ ani, care au "iubite" sub 16 ani, și li se pare normal asta. Nu le merge cu femei de vârsta lor si le corup pe astea mici că sunt singurele care pun botul la vrăjeala lor, sunt mici și ușor influențabile unele din ele, e de înțeles că nu au minte la vârsta lor, dar ei ditamai bărbații ar trebui să aiba un pic de creier să realizeze că nu-i normal.
Plus, prietena ta atunci trebuia sa invete sa isi tina gura
copii, tineretul din ziua de azi nu au raspect.
Din câte știu, România este printre primele, sau chiar prima țară la nivelul de pedofilie...
Nici pe departe, nu mai exagera.
Germania, Anglia, suedia
unde sunt imigranti acolo gasesti cazuri mult mai multe
VeryKiwiful întreabă:
George0197 întreabă: