La varsta asta ar cam fi cazu sa ai primul sarut trebuie sa te obisnuiesti din timp cu baietii sa stii cum gandesc ei, sa stii totu despre ei crede-ma asa vei avea de castigat cand vei fi mai mare, pentru ca vei sti cum sai abordezi sunt unele care la 20 sunt virgine si se pisa pe ele cand vorbeste un baiat cu ele asa ca fi smechera si invata despre baieti, in leg cu sarutul e ceva minunat nu se poate explica
Cati ani ai?
11
Ahaha
Nu ai atat.
Faci tot timpul ceea ce iti doresti si cu ce sti ca vei putea trai restul vieti tale... nu e ceva rau la 12 ai pentru primul sarut. eu zic doar ca e ceva special si daca te-ai pastrat atat... (tu sti mai bine)
cat despre sa faci tu primul pas, as spune sa il lasi pe el. ce conteaza ca e timid? unde mai intervine jocul de-a cuceritul? acum serios fetelor, noi parca ne schimbam rolul cu cel al baietiilor. nu pot sa te oblig sa faci ceva daca nu vrei, tu alegi!
Heey!
Emh, copilaria nu ti s-a terminat.
Nu cred ca exista o varsta la care sa fii obligata sa ai parte de ''primul sarut''. Unii apeleaza la ''femeile de pe centura'' apoi se mandresc cu asta, stupid.
Daca va placeti asa mult, nu cred ca ar strica daca ai incerca.
Bafta.
Pai eu am avut primul sarut la o saptamana dupa ce am implinit 12 ani. Sa stii ca nu e scarbos. Asa zic ''copilasii''. Dar de fapt chiar e senzual. Adica daca tu chiar il placi pe baiatul asta, spune-i vezi cum merge, si dupa scoala va sarutati. Sa il lasi mai intai pe el sa se apropie apoi va puteti saruta. Nu este prea complicat. Nu iti pot explica cum se face, deoarece fiecare are stilul lui. Cand vrei sa te saruti doar te apropii de buzele lui (sau el de ale tale), pana te trezesti ca l-ai sarutat. Iti sugerz sa inchizi ochii. Oricum poti face cum vrei pentru ca totul vine din instinct. Succes si distractie placuta!
Pai in primul rand o relatie nu e relatie pana la primul sarut. Aarutul nu e ceva scarbos ca in unele desene, este cel mai frumos lucru. Daca baiatul este mai timid du-te tu la el si spune-i cal placi sau uita-te in ochii lui si zambeste-i. Daca va avea o privire calma sau iti va zambi inseamna ca te place. Poti sa-l inviti in oras sa iesit sa va plimbati. Succes!
Heyyy! Noi ne-am mai intalnit. Oricum.ce s-a intamplat ca parca spuneai ca placi un baiat si ti-a spus ca te place,blah, blah, blah*mini mega romanul tau*.Eu unul placeam(plac.)o fata si mi-ar fi placut sa am primul sarut cu ea.dar nu a fost sa fie.Si eu sunt timid si mi-ar place sa faca fata primul pas.Intotdeauna mi-ar place.Cat despre primul sarut.Nu stiu.Din cate am inteles totul va veni de la sine!
Buna. eu am sarutat de multe ori o fata. ce pot sa iti zic este ca toti suntem egali. nu conteaza cine face primul pas.de ex daca tu vrei sa faci primul pas trebuie sa stii ceva despre el., sa iesiti in parc si intre timp poate se va intampla.sau il saruti direct.
Nu mi se pare devreme adica, depinde cat de pregatita te simti tu pentru chestia asta. primul sarut ar trebui experimentat doar cu o persoana cu adevarat speciala, asa ca gandeste-te bine daca tu chiar tii la acest baiat sau nu. Si nu, nu e scarbos deloc, esti cel mai minunat sentiment si sunt si unii baieti mai timizi care asteapta sa faci tu primul pas
Pai sa iti spun la faza cu sarutul nu e scarbos si in primul rand depinde cum e baiatul ma refer la faptul ca ai pute face u primul pas dar dupa o vreme sa nu si-o i-a in cap ca gata ai facut u primul pas si sa faca numai figuri cu tine daca te place si il placi deschide u un subiect de exemplu" este vreo fata care iti place" sau nah stii u subiecte si cet in cet poti sa afli daca te place cu adevarat sau nu... parerea mea nu stiu daca ti-am fost de folos :d ai grija de tine
La 12 ani ma jucam cu papusile si televizoru era aprins la Copii de la 402. =]]]